Sfaturi culinare

#retete rapide #cina #retete #sfaturi culinare #retete simple #idei cina

Cele mai simple si rapide idei pentru o cina savuroasa

Talentul la gatit iti lipseste cu desavarsire si abia daca reusesti sa nu dai foc la bucatarie atunci cand prajesti un cartof? Bugetul nu iti permite si nici nu iti doresti ca toate mesele tale sa fie servite in oras, asa ca te-ai hotarat sa-ti faci curaj si sa intri in bucatarie. Te intrebi ce poti gati rapid, simplu, fara ingrediente sofisticate, dar foarte gustos? Noi iti oferim cateva sugestii simple de cina, improvizate din ce gasesti prin frigider!

Spaghete sau paste cu ce vrei tu

Cea mai simpla idee pentru o cina rapida, satioasa si delicioasa o reprezinta pastele sau spaghetele, pe care le arunci la fiert, intr-o oala cu apa si sare, si le amesteci cu un sos format din... ce ai prin frigider. Poti combina orice fel de legume gasesti, intr-o tigaie cu putin ulei de masline, si poti adauga carnaciori, carne de pui, bacon sau orice alt tip de carne. Nu uita sa "innobilezi" spaghetele si cu putin parmezan sau cascaval ras.

Sursa foto: healthunlimitedbiz.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului