Sfaturi culinare

#retete copilarie #retete favorite #raftul bunicii #faina #concurs

Cel mai iubit brand de faina umple raftul cu retete de acasa, pregatite de comunitate. O campanie de brand ambassadors, lansata de Raftul bunicii

Gatitul impreuna este un motiv de bucurie, un moment pe care il petrecem alaturi de cei dragi si cea mai buna ocazie de a ii aduce in bucatarie pe pofticiosii mici si mari. Este deja cunoscut ca cele mai iscusite si dibace maini din bucatarie sunt cele ale bunicii. De la aluaturi framantate cu grija, la prajituri pudrate cu dragoste sau o paine rumena si aburinda, bunica pregateste cele mai delicioase bunatati pentru cei dragi si imbogateste fiecare masa cu preparate care mai de care mai apetisante.

In aceasta vara, Raftul bunicii, unul dintre cele mai iubite branduri de faina din tara, lanseaza campania „Retete de acasa”, o ocazie perfecta de a readuce in atentie cele mai indragite retete si preparate si a ii recompensa pe cei mai harnici si dedicati iubitori ai gatitului: https://raftulbunicii.ro/retete-de-acasa/.


Avand in spate o comunitate implicata si loiala, Raftul bunicii gaseste intotdeauna o modalitate de a reveni la cei care ii sunt alaturi, de a le recompensa eforturile, daruirea si atentia fata de calitatea ingredientelor, precum si de a ii rasplati pe toti cei care fac parte din marea familie Raftul bunicii.

Pentru a te inscrie in concurs nu trebuie decat sa parcurgi urmatorii pasi simpli: pregateste o reteta cu Raftul bunicii, noteaz-o alaturi de povestea sa in formularul de pe site si incarca cel putin o fotografie in care sa incluzi preparatul final si produsul Raftul bunicii folosit. Intri automat in tragerea la sorti pentru premii deosebite, iar in plus, ca urmare a jurizarii, Raftul bunicii premiaza cea mai interesanta reteta.

Mai mult, campania „Retete de acasa” este un concurs lunar, fiecare avand o tema noua. Inspirat din traditiile, obiceiurile si momentele specifice perioadei, Raftul bunicii te provoaca sa pregatesti retetele preferate si sa le inscrii in concurs pentru a castiga premii pe masura.

Campania debuteaza cu tema „Reteta cu gust de copilarie”. Astfel, daca ai o reteta draga, pe care o pastrezi in familie, o reteta plina de amintiri pe care ai mostenit-o de la mama sau una traditionala, poate chiar felul tau de mancare preferat, nu ezita sa te inscrii in campania Raftul bunicii „Retete de acasa”: https://raftulbunicii.ro/retete-de-acasa/reteta-preferata-din-copilarie/.

In tragerea la sorti si in procesul de jurizare intra retetele inscrise pana pe 30 iunie 2022. Castigatorul jurizarii si cel al tragerii la sorti vor fi anuntati pe 5 iulie 2022 pe pagina de Facebook Raftul bunicii, iar retetele vor fi promovate pe site, pe Facebook si pe Instagram Raftul bunicii.

In lunile urmatoare, Raftul bunicii te asteapta cu noi provocari si cu noi retete pentru „Bunatati pentru picnic” numai bune de savurat la umbra, „Delicii cu fructe de sezon” proaspat culese din gradina bunicii, „Bunatati la pachet” pentru toti pofticiosii care incep scoala in aceasta toamna si, nu in ultimul rand, „Savori de sezon” pana la finalul lunii octombrie.  

Pentru a afla mai multe detalii si a nu rata provocarile lunare, ramai aproape de Raftul bunicii.

FOTO: raftulbunicii.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare