Sfaturi culinare

# gatire #carne de pui #pui #hormoni #toxine

Carnea de pui, plina de hormoni si toxine. Cum sa le scoti inainte de a o consuma

 

Carnea de pui este plina de toxine si hormoni. Acest lucru nu mai este un secret de multa vreme. Insa, exista o metoda care te ajuta sa elimini aceste toxine din carnea de pui in doar cativa pasi simpli.  

Cum poti elimina hormonii si toxinele din carnea de pui

Daca urmeaza sa gatesti carne de pui, este important sa o fierbi in apa simpla, fara nimic. Aceasta va elimina substante care se transforma intr-o spuma. Indeparteaza spuma pana in momentul in care aceasta nu se mai formeaza, apoi scurge apa, spala carnea si gateaste-o in mod normal, in retelele pe care le prepari de fiecare data.

O alta solutie recomandata este sa tii puiul, este noapte, intr-o marinada dintr-un litru de apa, cateva linguri de sare si zeama de la o jumatate de lamaie. Se tine puiul in aceasta marinada timpd e doua ore, apoi se arunca marinada si se prepara alta, in mod identic, si se adauga peste pui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare