Sfaturi culinare

#branza #rians #franta #deserturi #lapte

Branzeturi si deserturi pentru clientii premium

Unul dintre lucrurile pentru care a devenit Franta faimoasa este reprezentat de branza. Multi au incercat deja celebrele tipuri de branza, de la cea albastra la cea din lapte de capra. Insa putini sunt cei care stiu ca aceasta tara detine 500 de sortimente diferite, cu origine garantata si protejate de lege.

Cei care prefera branza de calitate dispun acum, pe piata romaneasca, de doua game de produse Rians. Este vorba despre unul dintre cei mai buni producatori de branzeturi proaspete din Franta, fiind brandul cu numarul 1 pe piata branzeturilor de acest tip si brandul numarul 3 pe piata deserturilor festive si pe cea a branzeturilor de capra.
 

Branzeturi din lapte, in diverse combinatii
 

Prima gama apartine branzeturilor din lapte de capra -  Cabrette Rians si Chevre Cuisine Rians – si “Le Roulé”, branza proaspata si aromata avand doua sortimente: Le Roule Garlic & Herbs Rians si Le Roule Cranberry Rians.  Sortimentele de branza proaspata sunt traditionale, 100% naturale si pot fi pregatite cu usurinta.

Cabrette Rians este o branza produsa 100% din lapte de capra, cu un gust autentic. Pentru un aperitiv sau un mic dejun cu paine prajita si branza, pentru pizza sau salate, se poate folosi produsul Chevre Cuisine Rians, obtinut tot din lapte de capra.

Cei care isi doresc ceva aparte pot cumpara Le Roule Garlic&Herbs Rians, un rulou din branza obtinuta din lapte de vaca pasteurizat, cu gust de usturoi si verdeata. Textura moale face produsul foarte usor de intins pe diverse alimente. O alta combinatie inedita se gaseste in Le Roule Cranberry Rians, cu un gust de pasta proaspata, asociat cu un altul, de coacaze.
 

Deserturi frantuzesti
 

Cea de-a doua gama de produse apartine deserturilor mai speciale, destinate clientilor pretentiosi: Fondant au Chocolat Rians, Creme Brulee Vanilla Rians si Creme Brulee Chocolat Rians. Principalul atuu al acestora il reprezinta faptul ca sunt produse 100% naturale, care se prepara rapid si usor.

Printre cele mai iubite tipuri de desert se afla, cel mai adesea, deserturile cu ciocolata. Fondant au Chocolat Rians este un astfel de produs. Pentru o combinatie festiva, acesta poate fi servit alaturi de crema engleza (English Cream).

Un alt desert, de data aceasta tipic francez, este crema de zahar ars – creme brulee, cum mai este cunoscuta. Creme Brulee Vanilla Rians si Creme Brulee Chocolat Rians sunt doua astfel de produse.

Cei interesati pot achizitiona produsele Rians din magazinele Billa, Mega Image, Carrefour, Real, Cora sau Auchan.

 

Sursa foto : blogs.isaveurs.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului