Sfaturi culinare

#gatit #bucatarie #robot de bucatarie #robot de bucatarie profesional

Avantajele unui robot de bucatarie profesional

Un robot de bucatarie profesional poate fi o unealta foarte buna la gatit, atata timp cat functiile acestuia corespund nevoilor tale. In loc sa investesti in mai multe aparate de bucatarie pentru pregatirea mancarii, robotul executa o multitudine de sarcini si iti usureaza munca.

Iata in continuare principalele avantaje ale unui robot de bucatarie profesional :

1. Timpul economisit

Economiseste timp si efort prin folosirea unui robot de bucatarie profesional care sa framante aluatul pentru paine, cozonaci sau chec in locul tau. Nu va mai fi nevoie sa ai grija cum executi miscarile manual si nu te vei murdari.

2. Mai putine accesorii in bucatarie

Un robot de bucatarie profesional poate indeplini chiar si 30 de functii. Este putin probabil sa le folosesti chiar pe toate. Insa, daca gatesti des, un robot de bucatarie te scuteste de alte cheltuieli si economiseste spatiu in bucataria ta. Este foarte important sa alegi un aparat care face ceea ce ai tu nevoie in mod constant. Daca te obisnuiesti sa-i exploatezi potentialul, poti face o multime de lucruri cu el, de la cele mai simple, precum felierea, la cele mai complexe, precum framantatul, stoarcerea, tocatul etc.

3. Precizia executiei

In loc sa-ti faci griji ca nu va iesi aluatul asa cum trebuie, foloseste un robot de bucatarie profesional. Acesta are functii speciale pentru framantat in functie de tipuri diferite de aluat. Chiar si feliatul egal al unor alimente te ajuta sa obtii un platou aspectuos si echilibrat, comparativ cu unul format din alimente taiate de mana.

4. Consum mic de apa si energie

Un robot de bucatarie profesional are un consum mic de energie. La final ai mai putine vase de spalat. In manualul de utilizare al aparatului gasesti informatii despre accesoriile care pot fi spalate manual sau la masina de spalat vase .

5. Mai multe retete incercate

Daca pana acum nu ai incercat niciodata sa pregatesti sucuri de fructe cu cristale de gheata, un robot de bucatarie profesional te incurajeaza sa incerci noi lucruri in bucataria ta printr-o functie simpla de pasat gheata.

Foto: yebhi.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului