Sfaturi culinare

#alimente otravitoare #alimente toxice #rubarba #alimente #cartofi #sfaturi culinare #oua #seminte

Alimente care ucid daca nu sunt consumate corect

Ouale

Ouale pot fi extrem de periculoase daca nu sunt preparate termic, foarte bine. Ouale crude pot coltine o bacterie foarte periculoasa denumita salmonella. Aceasta poate provoca intoxicatii extrem de grave. Primele simtome ale infectarii cu salmonella sunt: diaree si stari de voma, care pot duce la deshidratare si, in final, moarte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare