Sfaturi culinare

#pastrare piure #preparare piure #piure

Ai preparat prea mult piure? Cum il poti pastra pana la cateva luni

Toata lumea adora piureul de cartofi. Insa ce faci in momentul in care prepari prea mult si nu apuci sa-l consumi, sau te saturi de el? Exista cateva trucuri cate te vor ajuta sa pastrezi piureul de cartofi timp de cateva luni. Iata ce trebuie sa faci!

Adauga cate o portie de piure in pungi cu sigiliu avand grija sa scoti tot aerul in punga. Pune pungile, unele peste altele intr-o cutie incapatoare si eticheteaza cutia pentru a sti ce se afla in aceasta. In cazul in care nu dispui de o cutie, eticheteaza pungile.

Scoate cate o punga de piure de fiecare data cand ai nevoie. Lasa-l sa se dezghete in frigider, in punga in care a fost congelat, inainte de a-l pune la incalzit. Pentru ca piureul sa-s pastreze textura si consistenta, in momentul in care-l incalzesti adauga-i unt si smantana pentru gatit in loc de lapte. Atentie, nu smantana clasica!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete