Sfaturi culinare

#restaurant #catering #bucatarasul cel dibaci #restaurant bucuresti #livrari la domiciliu #bucatarsul.ro

Savureaza o masa ca-n basme la un restaurant de poveste!

Ce poate fi mai relaxant decat o masa gustoasa, savurata intr-un cadru special? Din oferta bogata pe care o propune Bucurestiul, se desprinde un restaurant de poveste: Bucatarasul cel Dibaci .

Masa, luata la birou in graba sau linistit, impreuna cu familia, este unul dintre cele mai placute momente ale unei zile. Iar cand preparatele culinare sunt gatite cu maiestrie, din alimente sanatoase , proaspete si gustoase, festinul simturilor este complet.

Mic dejun, pranz sau cina, fiecare dintre mesele de peste zi propune momente de relaxare si rasfat culinar care merita savurate la maxim. Atmosfera este si ea foarte importanta si are darul de completa cu succes placerea resimtita in urma degustarii preparatelor culinare.

Unde poti avea parte de mancare delicioasa, ambient de basm si servicii ireprosabile? Raspunsul trimite la Bucatarasul cel Dibaci, un restaurant altfel, amplasat central, in zona Piata Unirii din Bucuresti.

De ce este Bucatarasul cel Dibaci un restaurant de poveste? Deoarece te asteapta in fiecare zi cu un decor traditional, parca desprins din basmele copilariei, dar si cu mancaruri pregatite mereu din alimente proaspete de bucatari iscusiti. In plus, serviciile oferite sunt fara cusur, totul la preturi atractive!

Bucatarasul cel Dibaci este un restaurant fara pretentii, in care te vei simti ca intr-o mare familie. Aici poti sarbatori alaturi de cei apropiati evenimentele speciale din viata ta si poti consuma bucate alese chiar de tine, daca te asiguri ca ii anunti pe bucatarii iscusiti care iti sunt preferintele culinare cu 48 de ore inainte!

Meniurile pe care restaurantul din Bucuresti ti le propune pentru evenimentele speciale - aniversari, nunti, botezuri etc. - vin la preturi variate, pentru toate buzunarele, si includ preparate diverse, cat si decoratiuni.

Nu poti ajunge la restaurantul Bucatarasul cel Dibaci? Vine el la tine! Serviciul de livrari la domiciliu si la birou este deschis zi de zi pentru a-ti fi de folos oricand ai pofta de preparate culinare gustoase.

Daca iti doresti sa te delectezi cu un pranz delicios la un pret foarte bun, nu trebuie decat sa consulti oferta de livrari la birouri pe care restaurantul din zona Unirii o pune la dispozitia celor care nu ii pot calca pragul in miez de zi. Astfel, poti savura meniuri complete, cu fel principal, garnitura, salata de varza si chifla la doar 11,90 lei - oferta este foarte generoasa, astfel ca vei gasi cu siguranta cel putin o combinatie care sa iti fie pe plac!

Iti este pofta de o ciorba ca la mama acasa? In acest caz, nu trebuie decat sa optezi pentru un meniu la 16,90 lei care, pe langa preparatele incluse in meniul anterior, ofera si o portie zdravana de ciorba gustoasa!

In incinta restaurantului Bucatarasul cel Dibaci te poti delecta cu preparate atat din meniurile zilei, cat si din meniul a la carte - totul intr-o prezentare atragatoare, la preturi deloc piperate!

Restaurantul este situat pe Strada Olteni, nr. 3 (zona Unirii - Sfanta Vineri) si te asteapta de luni pana vineri intre orele 10:00 - 22:00, iar in week-end, incepand cu ora 14:00 pana la ora 22:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete