Sfaturi culinare

#ActiFry Express #tefal

ActiFry Express: snacksuri rapide si gustoase, preparate acasa

Cine n-a poftit vreodata la crochete, chipsuri, nuggets sau gogosi? Traim in era fast-food, totusi ne straduim sa ducem un stil de viata sanatos. Vestea buna e ca prin preparare inteligenta putem transforma placerile culinare vinovate in gustari inofensive

In acest scop, Tefal propune aparatele electrocasnice cu tehnologie inovatoare Actifry, cu ajutorul carora se pot pregati rapid retete delicioase si variate, cu o cantitate redusa de grasimi. Niciodata snacks-urile preferate nu au fost mai savuroase!

De la o generatie la alta, friteuzele Tefal Actifry dobandesc performante noi. Aparatul ActiFry Express XL Snacking AH9518 include un accesoriu exclusiv pentru crochete, chipsuri, nuggets si papanasi, gustari ce pot fi acum preparate acasa, fara efort.

Un alt exemplu de tehnologie imbunatatita este aparatul Actifry Express XL, cu pana la 30% mai rapid fata de modelul original. Acesta poate gati cartofi prajiti perfect rumeniti si crocanti in mai putin de 30 de minute, folosind doar 3% grasime.

O tehnologie noua exclusiva imbunatateste performanta ActiFry:

  • Debit aerodinamic imbunatatiti al aerului cald
  • Cu 40% mai mult aer cald comparativ cu modelul original Actifry, datorita noii turbine patentate, de inalta performanta
  • Control electronic al temperaturii pentru a evita pierderea de caldura in zona de gatit
  • Gateste pana la 1,5 kg de cartofi prajiti crocanti si gustosi cu mai putin de 3% grasimi

"Aparatele pentru gatit Tefal ActiFry sunt potrivite pentru cei care doresc sa prepare o masa echilibrata din punct de vedere caloric, intr-un timp scurt. Specialistii Tefal sunt dedicati imbunatatirii in permanenta a tehnologiilor folosite astfel incat acestea sa devina tot mai performante, ajutand familiile sa se hraneasca sanatos si sa economiseasca timp pretios", spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Cu Actifry se pot prepara si alte alimente, precum carne sau peste si chiar deserturi. Pentru inspiratie, bucatarii amatori au la dispozitie o sectiune dedicata de retete pe site-ul Tefal, precum si aplicatia MyActiFry pentru smartphone si tableta, ce poate fi descarcata gratuit.

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase care ofera un gatit echilibrat si sanatos, cu rezultate garantate. De la vase de gatit, la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare, conviviale, care ofera placerea de a le utiliza in fiecare zi.Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.tefal.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului