Sfaturi culinare

#pateuri #sfaturi culinare #sandwich #lipie # tarte #pachetelul zilnic

8 retete delicioase pentru pachetelul zilnic

Daca te-ai saturat sa-ti pacalesti foamea cu niste covrigi si nu mai vrei sa comanzi in fiecare zi mancare la serviciu, incearca cateva retete potrivite pentru pachetelul zilnic . Pregateste mancarea seara si ia-o cu tine a doua zi sau foloseste-o pentru pachetelul de scoala al copilului tau.

Iata in continuare cateva retete delicioase pentru pachetelul zilnic, pentru serviciu sau scoala:

1. Tarta cu branza

Tarta cu branza este o reteta pe baza de trei feluri de branza, spanac si condimente. Acest fel de mancare este satios si potrivit chiar si pentru vegetarieni. Tarta se serveste la temperatura camerei, astfel incat nu vei avea nevoie de cuptor cu microunde pentru a o incalzi.

2. Tarta cu busuioc si rosii

O alta reteta extrem de simpla este tarta cu busuioc si rosii. Acest fel de mancare se face din numai patru ingrediente simple. Taie-o felii si ia-o cu tine in pachetelul zilnic pentru serviciu. O poti servi atat rece, cat si calda.

3. Rulouri cu carnati

Rulourile cu carnati sunt o gustare satioasa. Poti face aceste rulouri in locul sandwich-urilor obisnuite. Semintele de susan si salvia confera o aroma speciala acestui preparat.

4. Sandwich cu creveti

Daca iti plac fructele de mare, fa-ti ziua mai frumoasa la serviciu cu un sandwich cu creveti. Este o reteta potrivita pentru o zi de vara, cand iti este dor de concediu. Sandwich-ul se face usor, din ingrediente simple, dar de efect.

5. Buzunare cu pui cu maioneza

Unul dintre cele mai gustoase preparate pe care le poti lua la serviciu este cel al lipiilor umplute. Incearca o reteta de buzunare cu pui si maioneza. Lipiile se umplu cu o compozitie din carne de pui, maioneza, salata, branza si rosii.

6. Chiftele cu ton, porumb si cartofi

Chiftelele de ton, porumb si cartofi constituie un preparat satios, foarte potrivit pentru pranz. Serveste-le cu salata verde si un sos dulce sau picant, dupa gust.

7. Lipie cu legume si curcan

Lipia cu legume si curcan este un rulou asemanator cu shaorma, facut din salata verde, curcan la gratar, rosii, castraveti si branza. Reteta este potrivita pentru pachetelul de scoala sau pentru serviciu.

8. Pateuri cu branza si sunca

Daca vrei ca micutul tau sa nu mai cumpere pateuri din comert, pregateste-i propriile pateuri de casa cu sunca si branza. Sunt gustoase si satioase si nu-ti vei face probleme asupra continutului lor.

Foto: kidspot.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului