Sfaturi culinare

#paste #sfaturi culinare #briose #dovlecei #salate #paine #supe #retete dovlecei #cipsuri

7 moduri ingenioase si sanatoase de a utiliza dovlecelul la gatit

Dovlecelul este una dintre putinele legume de vara care razbesc in fata frigului toamnei si care ramane "vedeta" in bucatarie, in sezonul rece, datorita rapiditatii cu care se gateste si a gustului savuros pe care il ofera preparatelor. Insa dincolo de banalii dovlecei umpluti sau pane, exista o multime de moduri grozave de a-i strecura in preparatele tale zilnice.

1. Paine de casa

Adauga dovlecei rasi in aluatul de paine de casa si ii vei oferi nu doar o textura mai frageda, ci si un gust mai savuros.

Sursa foto: deuxchicago.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete