Sfaturi culinare

#utilizare aluatul de foietaj # aluat foietaj #sfaturi culinare #foietaj

6 preparate interesante in care poti transforma aluatul de foietaj

Aluatul de foietaj este unul dintre ingredientele care nu trebuie sa-ti lipseasca din congelator, intrucat este baza pentru o multime de produse de patiserie si nu numai. Foietajul iti permite sa te joci cu retetele tale preferate si sa il transformi rapid si fara efort in cele mai surprinzatoare deserturi, aperitive, gustari sau feluri principale. Iata sase moduri suprinzatoare in care il poti gati, in afara deja cunoscutelor placinte, croissante si pateuri cu diverse umpluturi!

1. Grisine

Cele mai rapide si simple gustari in care poti transforma aluatul de foietaj sunt grisinele. Indiferent ca le prepari cu branza, cascaval, seminte de susan sau alte toppinguri delicioase, grisinele reprezinta gustarea delicioasa care este gata in doar cateva minute.

Sursa foto: epicurious.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului