Sfaturi culinare

#sfaturi culinare #afrodiziac #alimente #alimente afrodiziace

5 alimente care-ti cresc apetitul sexual

Ca dragostea trece prin stomac, toata lumea stie, dar ca alimente precum telina, avocado sau smochinele te pot ajuta sa urci pe pereti de placere in timpul sexului, este ceva mai greu de crezut, nu-i asa? Sa vedem ce alimente afrodiziace mai gasim prin frigider sau camara si cum reusesc acestea sa iti ofere experiente sexuale mai intense decat ar putea-o face, sa zicem, Viagra, alcoolul sau alte stimulente sexuale obisnuite!


1. Avocado

Se regaseste rar pe mesele romanilor, dar este unul dintre cei mai puternici aliati ai sexului de calitate.

Aztecii asociau avocado cu testiculele, datorita formei asemanatoare cu aceasta parte anatomica a barbatilor. Asocierea nu era aleatorie, deoarece, in timp, avocado s-a dovedit a fi unul dintre cele mai puternice alimente afrodiziace, in special pentru barbati.


2. Scoici (stridii)

Desi scoicile sau stridiile sunt in fruntea topului atunci cand vine vorba de stimularea apetitului sexual, si unele tipuri de peste – somon, hering - vin din urma si iti pun pe jar libidoul, pentru a avea parte de nopti incendiare de sex.

Bogate in zinc, acizi grasi esentiali Omega 3 si alti nutrienti esentiali, scocile si pestele sunt adevarate "condimente" pentru performantele sexuale din pat.


3. Smochine

Smochinele sunt mana cereasca pentru cresterea performantelor sexuale masculine. Si ele au forma unor testicule, la fel ca si avocado, si sporesc fertilitatea si potenta sexuala.


4. Telina

Nu o fi printre cele mai gustoase sau sofisticate alimente pentru a fi savurate inainte de o noapte romantica, dar, potrivit specialistilor, telina reaprinde pasiunea sexuala in pat si provoaca scantei in dormitor.

Credeai ca vinul rosu este bun pentru femei cand il beau barbatii? Potrivit medicilor, telina ar putea lua cu succes locul vinului, deoarece contine androsteron, un hormon sexual care pune pe jar libidoul masculin, ajutand la performante sexuale de neuitat.


5. Ciocolata

Nu o fi ciocolata buna pentru silueta, dar cu siguranta face o treaba excelenta pentru cresterea dorintei sexuale si imbunatatirea performantelor sexuale.

Potrivit specialistilor, daca mananci ciocolata inainte de sex, serotonina care se secreta in creier dupa ce o consumi are un puternic efect de excitare si va creste pofta sexuala.

Asa ca, pentru a te asigura ca silueta nu sufera foarte mult, noi iti propunem sa mananci ciocolata, dar sa dai caloriile jos printr-o partida antrenanta de sex!

Sursa foto: mamiverse.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului