Sfaturi culinare

#presto pizza #pizza #livrari pizza #pizza bucuresti

3 idei pentru un weekend reusit

Weekendul este momentul in care cei mai multi dintre noi incerca sa uite de agitatia de peste saptamana si sa se relaxeze sub diferite forme. Insa, trebuie sa recunoastem ca exista momente in care ramanem fara idei si weekend-ul trece fara sa ne deconectam cu adevarat.

 

Iata cinci idei pentru un weekend relaxant:

 

1. Urmareste serialul preferat si comanda pizza acasa. Pe cat de banal ar suna, aceasta este cea mai la indemana solutie pe care o poti face atunci cand nu reusesti sa te vezi cu prietenii, vremea este urata si nu ai chef sa iesi in oras sau pur si simplu te odihnesti mai bine in confortul propriului camin. La o simpla cautare pe Google de livrari pizza sau pizza Bucuresti vei gasi Presto Pizza, pizzeria care pune la dispozitia celor din Bucuresti pizza non stop gustoasa si livrata rapid.

 

2. Joaca-te cu prietenii jocuri de societate. Probabil ca v-ati plictisit de iesitul la suc si deja simtiti ca intrati intr-o monotonie, asa ca este momentul sa diversificati activitatile pe care le faceti impreuna. Jocurile de societate sunt amuzante si cu siguranta vor fi un prilej de a va distra. Pentru ca totul sa fie si mai antrenant, oferiti-va provocari care sa va scoata din zona de confort.

 

3. Incearca o noua activitate. Alaturi de prieteni sau nu, poti incerca o activitate noua precum calaria, escalada, o lectie de zbor cu avionul sau o zi relaxanta la spa. Cu aceasta ocazie iti poti gasi un nou hobby sau iti poti testa limitele. Schimbarea peisajului si incercarea unei experiente noi te vor ajuta sa te deconectezi mai usor de la probleme si te vor ajuta sa iti incarci bateriile pentru o noua saptamana.

Nu lasa weekend-ul sa treaca pe langa tine fara sa faci macar un lucru care iti place si care iti ofera satisfactie, de la un banal film la o experienta inedita, depinde de tine sa iesi din monotonie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete