Sfaturi culinare

#comanda online # comanda mancare #mancare

3 idei de cina tarzie pentru gurmanzii de la miezul noptii

Daca este trecut bine de miezul noptii, iar foamea te-a prins in ofsaid, trebuie sa te mobilizezi si sa gasesti rapid o solutie. Cea mai la indemana varianta se afla in spatele usii frigiderului, insa daca dupa ce o deschizi, afli cu dezamagire ca in niciun caz ce ai gasit acolo nu iti va potoli foamea, nu dispera! Mai ai inca 2 variante pe care le poti citi in randurile de mai jos, asa ca citeste pana la final acest articol. Orice ai face, trebuie sa iti potolesti foamea, pentru ca altfel, nu iti ramane decat sa adormi cu burta goala. Iar acest scenariu este cu siguranta unul dintre cele mai mari cosmaruri ale unui gurmand de la miezul noptii. Asa ca haide sa vedem impreuna cum poti rezolva aceasta problema.

1. Ce gasesti prin frigider

Asa cum spuneam in randurile de mai sus, daca foamea iti face o vizita pe nepusa masa, taman in miezul noptii, prima reactie fireasca este sa deschizi frigiderul. Fix pentru astfel de situatii este bine sa fii intotdeauna pregatit, mai ales daca stii ca mereu mananci cate ceva la cele mai tarzii ore din noapte. Mergi pe cea mai simpla varianta posibila, daca resursele iti permit: o salata, o bagheta umpluta pana la refuz cu bunatati, iar lista poate continua. Daca situatia o impune si trebuie neaparat sa gatesti, atunci gandeste-te la ceva simplu ( dar la fel de gustos ) de preparat. Insa daca nu ai nimic de mancare in frigider, atunci citeste mai departe:

2. Comanda online

Doar cateva click-uri te despart de cea mai gustoasa cina tarzie pe care ai avut-o in ultima vreme. Nu trebuie decat sa gasesti un site ce face livrari de mancare acasa, pana la cele mai tarzii ore. Daca noaptea ta se termina cu o mancare gustoasa, servita la miezul noptii, asigura-te ca te bucuri de ce e mai bun. Pizza este cea mai potrivita masa pentru cei mai nocturni dintre gurmanzi, pentru ca face casa buna si cu petrecerile cu mai multi invitati, si cu serile prelungite de film intre prieteni, si cu noptile albe din sesiune. Asa ca grabeste-te sa comanzi chiar acum pizza ta preferata si rezolva simplu si rapid aceasta problema. Insa mai ai si o a treia optiune pentru a-ti potoli foamea din mijlocul noptii:

3. Iesi din casa

Este ultima solutie pe care o mai ai la indemana, atunci cand iti este foame si este o ora prea tarzie. Inainte de a iesi din casa, gandeste-te la cel mai apropiat magazin non-stop din zona, pentru a nu pierde prea mult timp pe strazi cu burta goala. Daca nu gasesti nimic deschis, nu iti ramane decat sa te duci la cel mai apropiat fast-food si sa iti cumperi ceva de acolo. Iti recomandam totusi sa iti iei ceva cat se poate de light, pentru a-ti proteja organismul de o digestie foarte grea, in timpul somnului.

Asadar, ai toate motivele sa stai linistit, in cazul in care vrei sa mananci ceva si este trecut de miezul noptii. Intotdeauna se gaseste o solutie rapida, mai mult sau mai putin costisitoare, atunci cand trebuie sa iti potolesti foamea. Daca te stii gurmand de miezul noptii, cel mai indicat ar fi sa ai mereu ceva provizii prin frigider. O gustare delicioasa la 2 noaptea te salveaza de un drum pana la cel mai apropiat non-stop. Daca nu poti incropi nimic, poti comanda online mancare acasa, in special pizza, pentru ca netul ofera variante de livrari nocturne. In cel mai nefericit scenariu, trebuie sa iesi. Dar hei, ce nu face omul pentru a-si potoli foamea?

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare