Sex

#zona erogena barbati #zona erogena #par #scalp #buze #anus #fund #perineu #scrot #testicule #urechi #sex

Zonele erogene ale barbatilor

Zonele erogene ale barbatilor nu se regasesc doar in jurul organelor sexuale. Majoritatea femeilor prefera sa stimuleze doar penisul barbatului si uita sa acorde atentie si celorlalte zone fierbinti.

Unii barbati spun ca nu ii intereseaza sa aiba parte de un preludiu , pentru ca oricum nu simt mai nimic in timpul acestuia. Daca nu te confrunti cu o partida de sex in regim rapid, atunci ignora-i “recomandarile” de genul acesta si lasa-l sa aiba parte de un rasfat cu totul si cu totul incitant.

Scalpul si Parul

Imagineaza-ti cum ar fi daca v-ati afla amandoi in cada din baie plina cu apa calda sau intinsi in pat, fiind mangaiati de lumina difuza a lumanarilor. Este un inceput bun pentru un preludiu incitant si aceasta este valabil pentru amandoi.

Daca pana acum el avea grija de corpul tau stimulandu-te, este timpul sa preiei comanda. Incepe cu stimularea scalpului. Un gest plin de erotism este acela de a-i masa partenerului tau aceasta parte a corpului si de a te juca cu degetele prin parul lui.

Foloseste-te de miscari tandre, insinuante si, cand simti ca vrea mai mult, accentueaza intensitatea acestora. Apasa-i cu degetele scalpul in timp ce il masezi si nu te feri sa ii strangi parul putin mai tare, pentru a-i transmite clar cat de mult il doresti.

Urechile

Urechile sunt foarte sensibile la atingere, asa ca ar trebui sa ai grija si sa nu il musti prea tare. Da-i un timp ca sa se pregateasca si sa guste din plin senzatiile oferite. Prinde-i lobul urechii intre degetele tale si maseaza-l usor. Plimba-te apoi cu buzele, lasandu-l sa iti simta respiratia adanca asupra gatului sau.

Cand simti ca toate acestea incep sa-si faca efectul si corpul lui vrea mai mult, prinde-i lobul urechii intre dinti si strange-l usor. Nu uita sa inchei aceasta miscare cu atingerea buzelor tale. Da-ti timp pentru fiecare gest si fii atenta la reactiile lui.

Buzele

Sarutul este unul dintre cele mai intime gesturi. Posibilitatile sunt infinite si se pot adapta momentului. De la sarutul cald, tandru, inocent, pana la cel senzual, erotic, salbatic. Incercati sa faceti o arta din acesta si nu lasati sarutul sa devina o rutina. Ceea ce e grozav este faptul ca va puteti adapta in functie de dispozitie si moment.

Daca partenerul tau nu se incita prea tare printr-o serie lunga de sarutari tandre, atunci starneste-i apetitul! Prinde-i buza de jos intre dintii tai si atinge-o usor cu limba. Surprinde-l printr-un sarut pasional. Lasa-ti imaginatia sa zboare si gusta momentul.

Pieptul

Aceasta parte a corpului reprezinta masculinitate. De cate ori nu ti s-a intamplat sa adormi culcata pe pieptul lui? Barbatii au un simt innascut pentru a-si proteja partenera. Lucrul acesta chiar le face placere.

Include pe lista punctelor erogene si pieptul partenerului. Mangaie-l, saruta-l, zgarie-l usor, dar ai grija! Unii barbatii considera aceasta zona deosebit de sensibila, asa ca s-ar putea sa fie destul de reticenti. Incepe cu miscari usoare, care ii vor da timp sa se acomodeze. Daca observi ca devine iritat, ar fi mai bine sa renunti.

Scrotul si testiculele

Aceasta este o zona foarte sensibila, asa ca poarta-te cu delicatete. De exemplu, nu il atinge atunci cand ai mainile reci. De asemenea, nu il brusca. Prea multa presiune ii poate provoca dureri . Cu toate ca trebuie sa tii cont de atatea metode de precautie, scrotul ramane una dintre cele mai importante zone erogene.

Incepe prin a incalzi aceasta zona cu mainile, apoi maseaza usor, fara miscari bruste. Aceasta va stimula circulatia sangelui si va trimite impulsuri excitante intregii zone genitale .

Perineul


Perineul este zona dintre anus si scrot. Daca vrei sa ii oferi partenerului tau un orgasm de neuitat, stimularea perineului este ingredientul perfect. Aceasta zona este extrem de sensibila, dar nu inseamna ca trebuie sa folosesti neaparat miscari delicate. Asteapta pana cand simti ca iubitul tau este aproape de a avea orgasm si apasa puternic aceasta zona. In acest fel, senzatiile vor fi mai intense.

Fundul si anusul


Daca in ceea ce priveste fundul, ii va face placere sa simta o palma sau o muscatura, cand vine vorba de anus, lucrurile nu sunt atat de simple. De ce? Unii barbati au impresia ca, daca le vei stimula aceasta zona, li se va trezi apetitul pentru persoanele de acelasi sex. Nimic mai fals!

Daca stimulezi corect aceasta zona, ii vei oferi senzatii pe care le va simti in tot corpul., de-a lungul zonei genitale si a coloanei vertebrale. Miscarile corecte sunt cele usoare, in forma circulara .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare