Sex

#sfaturi relatie cuplu #imbunatatire viata sexuala #sex #viata sexuala #cuplu

Top 10 trucuri care te ajuta sa-ti imbunatatesti viata sexuala

Mereu va fi loc in dormitor de un upgrade menit sa condimenteze viata de cuplu, asa ca merita sa te gandesti ce ai putea aduce nou in relatia ta. Iata in continuare 10 trucuri extrem de simple care iti vor imbunatati cu siguranta viata sexuala. Nu ezita sa le incerci!

1. Incearca sa-i vorbesti murdar

Poate ca te-ai jenat pana acum, dar merita sa te straduiesti un pic mai mult si poate vei descoperi chiar ca te incita. Daca nu te simti in largul tau sa spui cuvinte murdare, stinge lumina. Vei avea impresia de mult mai multa intimitate.

2. Tine "motoarele" turate

Trimite-i in timpul zilei partenerului un SMS misterios sau un mesaj cu tenta erotica. Iar cand veti ajunge acasa primul lucru pe care veti dori sa il faceti va fi o partida de sex condimentata cu de toate.

3. Cumpara-ti un nou sutien

Ia-ti iubitul cu tine si lasa-l pe el sa aleaga un sutien cu care i-ar placea sa te vada imbracata. Te va gasi si mai sexy atunci cand il vei purta.

4. Luati-va jucarii sexuale

Jucariile sexuale nu trebuie sa fie o rusine. Ele au fost create pentru a crea placere, asa ca de ce nu ati incerca sa le folositi in timpul unei partide de amor? Va fi distractiv sa vedeti impreuna cum functioneaza.

5. Poarta tinute sexy

Imbraca o rochie care sa lase mai mult la vedere, cum ar fi picioarele sau bustul, si defileaza asa in casa prin fata lui. Te va gasi sexy si ii vei aprinde rapid simturile.

6. Impartasiti-va fanteziile

Veti fi surprinsi sa descoperiti lucruri noi unul la celalalt odata ce veti incepe sa vorbiti deschis despre dorintele si asteptarile pe care fiecare le are in dormitor.

7. Jucati roluri

La fel ca si in cazul vorbitului murdar, jucarea unor roluri in dormitor poate parea putin ciudata, insa asta pentru ca nu ai incercat-o niciodata. Porneste de exemplu de la o stire amuzanta auzita la televizor si interpretati fiecare rolul personajelor de acolo. Va veti distra copios.

8. Fiti deschisi la mici perversiuni

Incercati sa faceti dragoste legati la ochi sau cu mainile legate si veti descoperi noi dimensiuni nebanuite ale sexului.

9. Savurati dulciuri in pat

Stim cu totii cat de delicioase sunt ciocolata sau frisca, asa ca de ce nu le-am lua si in pat? Jucati-va cu ele pe trupurile voastre, apoi faceti dus impreuna.

10. Lasa grijile deoparte

Cand ai ajuns in dormitor, lasa lucrurile negative la usa. Alunga gandurile apasatoare din timpul zilei si nu iti sabota viata sexuala, ci bucura-te de moment!

Foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare