Sex

#sfaturi cuplu #relatie cuplu #relatie #sex #aventura #cuplu #dragoste #sfaturi relatie cuplu #semne relatie cuplu

Relatia voastra are vreo sansa? 5 semne ca este interesat doar de sex

Au trecut cateva saptamani sau luni de cand iesi cu el, iar intrebarea legata de unde evolueaza relatia voastra a prins deja radacini in mintea ta. Ai inceput sa nutresti sentimente pentru el, sa iti doresti mai mult de la relatia voastra, dar nu esti sigura ca iti impartaseste sentimentele? Iata cateva semne care arata ca este interesat doar de o relatie pur sexuala si atat!

1. Te cauta sporadic

In primul rand, urmareste periodicitatea telefoanelor si a sms-urilor pe care le primesti de la el. Arunca o privire in telefon si fa un calcul simplu. Daca observi ca tu l-ai cautat de mai multe ori decat a facut-o el, este un semn clar ca esti mai interesata de el decat este el de tine. Apoi, aminteste-ti care sunt principalele subiecte de discutie atunci cand te suna: daca totul se rezuma la sex si singurele dati in care te cauta este pentru a te invita la el, in mod cert este doar atras de tine, nu si indragostit.

2. Sexul este pur mecanic

Iti poti da seama daca este sau nu implicat emotional chiar si in timpul sexului. Daca exista preludiu, este tandru, te tine in brate si este grijuliu cu tine, este foarte posibil sa fie vorba de mai mult decat de atractie sexuala. In cazul in care atunci cand va intalniti, totul se limiteaza la contactul sexual dintre voi si atat, este clar ca singurul lui interes este legat de noptile fierbinti petrecute impreuna.

3. Este dezinteresat de viata ta

Daca intalnirile voastre se consuma cel mai adesea in dormitor si nu pare deloc interesat sa afle mai multe despre tine si viata ta, cel mai probabil ca este interesat doar de o relatie pur sexuala. Lipsa de comunicare pe teme de natura personala - hobby-uri, prieteni, familie - este un semn ca nu este implicat si emotional.

4. Este indisponibil

Intalnirile dintre voi au loc cel mai adesea in apartamentul unuia sau altuia, iar iesirile in oras sau vacantele le petreceti intotdeauna separat? Te refuza politicos ori de cate ori ii propui sa plecati un weekend din oras sau sa petreceti sarbatorile impreuna? Inseamna ca nu este interesat sa aiba o relatie serioasa cu tine.

5. Nu ii cunosti prietenii sau familia

Daca au trecut saptamani sau luni de cand va intalniti, dar nu a facut niciun pas spre a-ti prezenta prietenii sau familia, este un semn clar ca nu are intentii serioase cu tine. Vrea sa te tina departe de viata lui personala si sa te foloseasca doar pentru aventurile fierbinti dintre cearceafuri.

Sursa foto: txt.ba

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare