Sex

#prezervative #love plus #contraceptie #prezervative love plus

Protejeaza-te cu prezervativele Love Plus

Iti doresti o viata sexuala placuta si in deplina siguranta? Foloseste prezervativele Love Plus si ofera-i o noua experienta a placerii intense si sigure. Prezervativele Love Plus sunt singurele prezervative triplu testate din Romania.

 

Avantajele folosirii unui prezervativ


Prezervativul iti ofera o dubla protectie: acesta poate fi folosit impotriva saricinilor nedorite si pentru a te proteja de infectiile cu transmitere sexuala (ITS). Acestea din urma sunt afectiuni care se transmit fie prin contact direct cu zona infectata, fie prin fluidele infectate ale corpului.

Termenul ITS este folosit pentru a desemna afectiunile infectioase care sunt transmise, in principal, prin act sexual vaginal, oral sau anal si ale caror simptome se localizeaza, in special, in zona genitala. Printre cele mai raspandite ITS-uri sunt gonoreea, Chlamydia, sifilisul, Hepatita B si herpesul genital.

Potrivit Statisticilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, datele referitoare la ratele ITS in Romania sunt ingrijoratoare. De exemplu, in 2008, rata infectarii cu sifilis era de aproape 6 ori mai mare decat cea inregistrata in Uniunea Europeana. Sifilisul este o boala grava, care are consecinte asupra tuturor organelor, in special asupra sistemelor nervos si cardiovascular.

Persoana infectata cu ITS poate sa nu fie constienta de acest lucru. Prin urmare, sunt mari sanse ca printr-un contact sexual neprotejat sa se transmita boala. In cazul infectarilor cu ITS, simpla neglijenta implica adesea costuri materiale si consum emotional deloc de neglijat.

O alta posibila consecinta a contactelor sexuale neprotejate o reprezinta sarcinile nedorite. Chiar si in cazul partenerilor care se considera “grijulii”, lipsa protectiei contraceptive prezinta un risc ridicat de sarcina nedorita.

Intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi. De aceea, ia in considerare folosirea prezervativului din latex natural. Prezervativele actioneaza ca o bariera mecanica, prevenind sarcina prin impiedicarea patrunderii spermatozoizilor in vagin. In acelasi timp, aceasta bariera ajuta si la diminuarea riscului de contractare a unei infectii.

Iata in continuare si alte beneficii ale folosirii prezervativelor:

- teama de sarcina si ITS sunt mai scazute, iar actul sexual poate fi mai placut
- gama variata ofera diversitate
- produsul nu necesita prescriptie medicala
- prezervativele au un pret avantajos
- contactul sexual poate avea loc imediat
- prezervativul poate sa prelungeasca durata actului sexual prin intarzierea ejacularii
- prin folosirea prezervativului nu este afectata fertilitatea pe termen lung.
 

Alege prezervativele Love Plus


Pentru a beneficia de protectie maxima, trebuie sa folosesti un prezervativ de calitate. Prezervativele Love Plus sunt singurele prezervative triplu testate din Romania.

Prezervativele Love Plus sunt fabricate din latex natural conform standardelor de calitate ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Organizatiei Internationale de Standardizare si Comunitatii Europene.

Tripla testare se face pentru o siguranta sporita in mai multi pasi:

- In timpul productiei, se realizeaza testarea electronica pentru fiecare prezervativ fabricat;
- Dupa finalizarea productiei, departamentul de control al calitatii din cadrul fabricii producatoare selecteaza un esantion de prezervative pe care se fac teste de calitate;
- Dupa testarea de catre producator, Love Plus angajeaza un laborator independent de testare a prezervativelor unde are loc cea de-a treia testare.

Opteaza pentru colectia Love Plus Intense si ofera-i persoanei iubite noua experienta a placerii intense si sigure. Prezervativele au forma anatomica, striatii si textura punctata. Produsul este fabricat din latex natural si este lubrifiat cu lubrifiant solubil in apa, incolor si inodor, care nu pateaza si care asigura o flexibilitate ridicata.

Alege prezervativele din colectia Live Plus Safe Plus pentru prezervative cu o protectie eficienta de fiecare data. Prezervativele sunt cu pana la 19% mai groase si cu pana la 27% mai lubrifiate decat celelalte produse Love Plus.



Sursa foto: love-plus.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare