Sex

#sex fara oblicatii #prietenie cu beneficii #sex #viata sexuala #avantaje #dezavantaje

Prieteni cu beneficii, o idee buna sau rea?

Nopti de pasiune, fara obligatii si fara sentimente de iubire, alaturi de cel mai bun prieten. Asa se descrie prietenia cu beneficii. Este insa o relatie pe cat de tentanta, pe atat de plina de capcane. Iata ce ai de castigat si ce ai ai de pierdutcand te implici intr-o astfel de relatie.

Pro: Nu trebuie sa dai socoteala nimanui

Iti poti gasi partenerul de aventura intre cearceafuri fie intr-un amic vechi, ori intr-un coleg de serviciu sau intr-o persoana pe care abia ai intalnit-o si a existat atractie sexuala intre voi. Cum regula de baza este ca fiecare face ceea ce vrea in afara dormitorului, poti face ce vrei fara sa dai socoteala nimanui.

Contra: Poti sa suferi

Una dintre cele mai mari capcane ale unei astfel de relatii este ca unul dintre parteneri se poate indragosti de celalat. Asta in ciuda regulii jocului in care au intrat de comun acord! Iar atunci totul se schimba. Pentru cel indragostit va fi dureros si va suferi, iar celalat partener poate avea sentimente de vinovatie. Cand apar sentimente de iubire este momentul in care legaturile dintre cei doi se rup, putine fiind cele cu final fericit.

Pro: Iti poti indeplini fanteziile sexuale

O astfel de relatie este un mod de a-ti da frau liber fanteziilor sexuale, pe care nu i le-ai putea impartasi unui partener cu care vrei o realtie serioasa, de teama ca acesta sa nu dea bir cu fugitii. Cand nu esti implicat emotional, este mult mai simplu sa spui ce ti-ai dori deoarece nu ai nimic de pierdut. Si de ce nu, te va ajuta sa iti imbunatatesti performantele sexuale.

Contra: Jumatatea ta poate trece pe langa tine

Acea persoana cu care visezi sa iti intemeiezi o familie poate trece pe langa tine fara sa o observi. Si asta deoarece statutul pe care il ai iti ofera multumire din plin: ai o viata sexuala activa, prieteni cu care iesi in oras si un serviciu. Chiar daca momentan esti multumit de viata ta actuala, odata cu trecerea anilor poti avea parte de momente de depresie sau de nefericire din aceasta cauza.

Sursa foto: playbuzz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului