Sex

#lenjerie intima #metode seductie #melodie sexy #vis erotic

Preia controlul in dormitor! 4 idei hot prin care sa initiezi sexul

Te simti cu "musca pe caciula", intrucat iti lasi doar partenerul sa preia initiativa in pat, fara ca tu sa misti vreodata un deget? Ai si de ce! Este momentul sa arati iubitului tau ca il doresti la fel de mult pe cat te doreste el si ca adori sa faci sex cu el. Preia initiativa in dormitor nu doar prin saruturi tandre si atingeri aluzive, ci si prin cateva moduri sexy si neasteptate, care-l vor lasa mut de... placere!

1 Transmite-i "mesajul" printr-o melodie!

SMS-urile sexy nu mai au acelasi impact ca in trecut. Locul acestora a fost luat de melodii sugestive, trimise partenerului pe email sau pe aplicatii de mesagerie pentru telefoane.

Asadar, alege o melodie sexy, cu versuri sugestive si trimite-i-o partenerului tau cu putin timp inainte sa ajunga acasa. Asteapta-i reactia sau, si mai bine, asteapta-l direct in pat, cu melodia respectiva pe fundal.

Cu siguranta, in acel moment, va uita de oboseala, stres si chiar de pofta de mancare, fiind dornic sa te "savureze" din cap pana in picioare!

2 Apeleaza la "puterea" lenjeriei intime sexy!

Portjartierul, ciorapii cu banda si desuul nu dau niciodata gres. Sunt ingredientele perfecte pentru a incinge imaginatia partenerului tau in doar cateva secunde. Daca iti faci o astfel de "intrare" in fata lui, nu mai ai nevoie de niciun cuvant sau alt truc pentru a-l seduce sau a initia sexul, intrucat outfitul vorbeste de la sine.

3 Povesteste-i un vis erotic!

Nici puterea cuvintelor nu este mai prejos cand vine vorba de a-ti seduce partenerul si a-l atrage in pat. Renunta la banalele expresii de tipul "te vreau acum" sau "atinge-ma". Nici macar dirty talkul nu mai este o idee foarte la moda si interesanta cu care sa-ti ademenesti iubitul.

Opteaza pentru o varianta mai voalata si mai seducatoare. Povesteste-i un vis erotic pe care l-ai avut sau inventeaza ca ai avut unul si ofera-i cat mai multe detalii picante din el.

4 Apeleaza la puterea de seductie a limbajului nonverbal!

Atingerile raman cea mai rapida metoda de a-ti excita iubitul si de a-l atrage rapid in dormitor.

Mangaierile tandre si masajul incitant inca mai au succes si raman unele dintre cele mai de succes metode prin care poti initia sexul. Insa si miscarile lascive ale trupului pe ritmuri de dans, mersul ceva mai provocator sau o aplecare sexy a corpului transmit mesajul dorit partenerului.

Sursa foto: dosisdiaria.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare