Sex

#pozitii sexuale #sex # barbati sex # dragoste relatii # familie sex

Pozitiile sexuale preferate ale barbatilor

Barbati adora sexul oricum, insa exista unele pozitii sexuale pe care le prefera in mod special, caci le ofera mai multa placere, sunt mai distractive si favorizeaza si un nivel mai ridicat de intimitate.

Femeia deasupra

Daca o femeie isi intreaba partenerul ce ii place cel mai mult sa faca intre asternuturi, se prea poate ca raspunsul lui sa fie “Sa te satisfac pe tine”. Placerea sexuala si orgasmul femeii, de preferinta cat mai lung ca durata, sunt foarte importante pentru barbati, caci acestea aspecte sunt cele care-l fac, cu adevarat, sa se simta performanti in materie de sex.

Din acest motiv, multi dintre barbati prefera pozitii sexuale care sunt favorabile placerii femeii, iar cea in care ea este deasupra lui este una dintre ele. Dincolo de faptul ca el nu trebuie sa depuna mare efort, este sigur si ca ea face exact ceea ce ii place stand deasupra lui. Mai mult, are o vedere exceptionala asupra partenerei sale.

Totusi, nu toti barbatii constientizeaza ca pozitia femeia deasupra nu este, intotdeauna, folosita de reprezentantele sexului frumos pentru a obtine placere pentru ele insele. Adesea, femeile – cand stau deasupra barbatului in timpul sexului – se concentreaza intens asupra miscarilor si examineaza cu atentie reactiile partenerilor lor pentru ca vor ca miscarile lor sa genereze cat mai multa placere acestora. Asadar, cand femeia e deasupra nu inseamna neaparat ca se gandeste la propria placere, ci uneori face tot posibilul pentru a-l innebuni pe partener, pentru a imbunatati viata sexual in cuplu.

Misionarul

Clasica pozitie a misionarului si, mai ales, variatiile sale ofera barbatului control in timpul partidei de sex, permitandu-i totusi sa fie intim, apropiat de partenera lui, datorita faptului ca pozitia inlesneste contactului vizual si gesturile de tandrete, precum sarutul, in timpul sexului. Desi barbatul conduce in timpul misionarului, prin miscarea soldurilor, amandoi partenerii pot dicta ritmul. Mai mult, femeia isi poate indruma iubitul cu ajutorul mainilor pe care le tine pe soldurile sau pe fundul acestuia. Pozitia misionarului permite comunicarea trupeasca intre parteneri, motiv pentru care – desi veche de cand e lumea – ramane una dintre preferatele barbatilor.

Femeia deasupra cu spatele

Similara primei pozitii expuse mai sus, aceasta presupune ca femeia sa fie deasupra barbatului, dar cu spatele indreptat spre chipul lui. Aceasta pozitie ofera toate beneficiile pozitiei clasice “femeia deasupra”, dar permite barbatului sa vada posteriorul femeii, dar sa se si joace cu el. Este unul dintre avantajele pozitiei datorita careia barbatii adora “femeia deasupra cu spatele”. Mai mult, faptul ca nu permite contactul vizual ofera partidei un “aer” usor salbatic, interzic, mai animalic.

Citeste continuarea pe lyla.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului