Sex

#sex #orgasm #orgasm masculin

Orgasmul masculin: 6 lucruri noi pe care vrei sa le afli!

Orgasmul masculin poate sa aiba mai multe "chipuri" decat crezi, intrucat el se petrece diferit nu doar in comparatie cu climaxul feminin, ci si de la un barbat la altul. Aceste particularitati au fost observate de specialisti prin numeroase studii de-a lungul timpului, iar rezultatele cercetatorilor continua sa ramane pure necunoscute pentru multi adulti activi sexual. Iata 6 lucruri noi si interesante despre placerea maxima a unui barbat in pat, pe care vrei sa le afli cu siguranta!

Se spune ca o femeie se excita precum un fier, lent si progresiv, pe cand un barbat se aprinde ca un chibrit la primul impuls sexual. Lucrurile nu sunt atat de simple precum par, deoarece orgasmul masculin este si el la fel de unic si variat, precum individualitatea persoanei care il experimenteaza.


1. Orgasmul barbatilor = ejaculare?


Sigur ca nu. Conceptia comuna pune un semn de egalitate intre orgasmul barbatilor si ejacularea lichidului seminal, cand in realitate, cele doua fenomene nu se sincronizeaza intotdeauna. De fapt, o parte dintre barbati simte apogeul placerii cu cateva secunde bune inainte sa elimine sperma, explicandu-se astfel si posibilitatea ca sexul tare sa aiba orgasm multiplu.


2. Orgasm in timp record


Un alt studiu derulat de sexologi a descoperit ca, genetic, mai multi barbati sunt structurati sa ejaculeze dupa doar 2 minute de stimulare continua, fara sa poata controla fenomenul. Estimarile cercetatorilor spun ca doar 25% dintre urmasii lui Adam au o rezistenta mai mare in fata ocurentei orgasmului.


3. Simularea orgasmului masculin

 

Simularea orgasmului este o capacitate asociata traditional cu sexul feminin, cand de fapt si barbatii pot sa mimeze climaxul la fel de bine: cum ejacularea este un proces distinct de declansarea placerii maxime, eliminarea spermei se poate petrecere fara orgasm!


4. Durata orgasmului masculin


Durata orgasmului masculin nu are un interval standard. In functie de anatomia fiecarui barbat si de gradul sau de excitabilitate, placerea poate sa dureze intre 5 si 30 de secunde.


5. Punctul G masculin


Controversatul "punct G" nu este un centru al placerii doar in zona intima a femeilor. Cercetatorii au descoperit ca si barbatii au o astfel de zona sensibila, localizata in apropierea prostatei, undeva la 4 cm de la intrarea in anus.


6. Intervalul dintre orgasme


In timp ce unii barbati sunt capabili sa se excite din nou dupa un singur minut de la orgasm si ejaculare, altii pot avea nevoie de pana la 7 ore pentru a-si recapata potenta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului