Sex

#dragoste #viata sexuala #relatie de cuplu #sex #secrete despre sex

Mici secrete despre sex, pentru o viata minunata in doi

Sexul este baza unei relatii. Probabil ai auzit de foarte multe ori aceasta afirmatie si ai tinut cont de ea, pentru a fi sigur ca vei avea o viata sexuala fericita alaturi de partenerul tau. Insa ce se ascunde de fapt in spatele acestei afirmatii? Oare inseamna ca trebuie sa faci cat mai mult sex sau inseamna ca trebuie sa ai parte de sex de calitate? In mod normal, cu cat avansezi in relatie, cu atat numarul de partide de sex scade, iar calitatea creste. Pentru a gasi echilibrul perfect intre cele doua, trebuie sa tii cont de micile secrete ale sexului.


Sexul spontan, o gura de aer proaspat

Daca esti impreuna cu partenerul tau de mai mult timp, este foarte probabil sa fi intrat intr-o rutina pacatoasa. Ajungeti acasa aproape in fiecare zi la aceeasi ora, luati cina impreuna aproape in fiecare zi la aceeasi ora si faceti sex aproximativ de fiecare data la aceeasi ora. Este momentul sa afli un secret: sexul "premeditat" este banal si monoton. De aceea, ai nevoie de o gura de aer proaspat, adica de sex spontan.

Initiaza o partida de sex cand partenerul tau se asteapta mai putin. Rezultatele vor fi uluitoare.


Sexul nu se rezuma doar la atractia fizica, dar...

Daca la inceputul unei relatii atractia fizica este esentiala si pui mare pret pe ea, odata ce te obisnuiesti cu partenerul mai pierzi din vedere anumite lucruri ce tin de fizicul tau, in sensul ca nu te deranjeaza daca nu mai mergi la sala si te-ai ingrasat sau daca nu mai mergi atat de des la salon ca inainte. Sa-ti spunem un secret: sexul nu se rezuma doar la atractia fizica, dar este mult mai incitant atunci cand atat tu, cat si partenerul tau va dati silinta sa arati bine. Deci, poate iei in calcul un nou abonament la sala.


Sexul si imaginatia merg mana in mana

Cu cat reusesti sa fii mai creativ in timpul sexului, cu atat satisfactia voastra va fi mai mare. Secretul sexului de calitate consta in aducerea frecventa a unor elemente noi in dormitor, fie ca este vorba despre jocuri erotice, fie ca este vorba despre indeplinirea unor fantezii sexuale sau a altor ghidusii incitante.

In acest fel, tu si partenerul tau aveti ocazia sa va cunoasteti mai bine, veti avea parte de tot ceea ce va doriti in dormitor si veti fi incantati de viata voastra in 2.

Sursa foto: youqueen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare