Sex

#dita von tess #ruj rosu #portjartier #corset #lenjerie intima #sexy #partener #cuplu #valentine's day #sex #striptease

Initiaza-te in arta striptease-ului II

Te-ai gandit deja sa incerci, dar crezi ca nu ai suficient curaj pentru asa ceva? Adu-ti aminte insa ca striptease-ul este un act erotic care are loc in intimitatea relatiei tale. Exploreaza granitele sexualitatii si scapa astfel de inhibitii.

Ce trebuie sa faci

In primul rand, admira-te in timp ce te imbraci. Simte-te bine in corpul tau si constientizeaza sexualitatea pe care o emani. Incearca sa lasi la o parte imaginea de mama si gospodina . Acum este o sansa si pentru tine de a te juca.

Gandeste-te ca esti o femeie plina de mister, un spion sexy, o politista obraznica, orice care te face sa intri putin in starea necesara pentru streaptease.

Foloseste-te de lumini si muzica. Uita de lumina sterila a becului. Aprinde cat mai multe lumanari parfumate , pentru ca acest gen de iluminat iti va pune in valoare corpul. In felul acesta nu te vei simti complet expusa, dar vei emana mister si sexualitate.

In functie de starea ta de spirit, alege melodia care ti se potriveste cel mai bine. Ar fi indicat sa alegi un tempo slow, pentru ca acesta iti va da timp sa iti inlaturi vestimentatia intr-o maniera cat mai senzuala. Daca esti stapana pe tine, poti opta pentru un sound ceva mai alert, dar nu uita ca melodia poate transmite si prin versuri exact ceea ce doresti.

Paseste in camera hotarat, fara ezitari. Spune-i partenerului tau ca de data aceasta tu detii controlul si ca tot ce trebuie sa faca este sa te admire. Daca simti nevoia, il poti lega chiar mainile usor cu o esarfa sau, de ce nu, o pereche de catuse special concepute pentru jocuri sexuale.

Da drumul la muzica si danseaza. Seteaza un volum care sa nu fie deranjant. Daca nu esti increzatoare in calitatile tale de dansatoare, misca-ti soldurile, lasa-te usor in jos si ridica-te apoi cat mai provocator. Incearca si clasica figura 8, in care tot ce trebuie sa faci este sa formezi cu ajutorul soldurilor tale un 8 imaginar. Ajuta-te de prezenta partenerului tau: aseaza-te in bratele lui, dar ridica-te imediat, ridica-i barbia catre tine cu degetul, lasa-i putin capul pe spate etc.

Desfa-ti intai nasturii de la camasa. Arunca sacoul sau cravata, dar nu uita sa respecti ritmul melodiei. Evident, lennjeria intima este ultima piesa vestimentara pe care trebuie sa o elimini.

Ai putea chiar sa iti lasi hainele sa alunece de pe tine, dupa ce ti-ai desfacut toti nasturii. Lasa-le sa cada pe podea sau arunca-le spre partenerul tau. Incearca sa folosesti miscari cat mai fluide si adopta o pozitie arcuita a spatelui, in momentele in care iti desfaci nasturii.

Probabil ca ai vazut in filme nenumarate scene de inlaturare a desuurilor si a pantofilor. Ridica-ti piciorul pe un scaun sau pe genunchii partenerului tau si trece-ti mainile de-a lungul coapselor. Desprinde clemele portjartierului si inlatura usor desuul.

Continua acelasi ritm senzual si cand a venit momentul sa iti indepartezi lenjeria intima. Nu uita sa pastrezi miscarea soldurilor in ritmul muzicii, arunca-i piesele vestimentare partenerului tau si cred ca deja il poti lasa sa te ajute cu tot ce urmeaza.

Tips

- alege o melodie cu un tempo slow, pentru a avea timp sa dansezi si sa te dezbraci. In felul acesta, micile stangacii vor trece neobservate. De asemenea, seteaza-ti playerul sa repete melodia, odata ce aceasta s-a terminat.

- incearca sa te uiti tot timpul in ochii lui. Chiar daca te simti jenata de acest moment, gandeste-te ca partenerul tau adora sa te vada in aceasta ipostaza.

- ai incredere in tine si tine in minte faptul ca esti sexy! Nu trebuie sa ai cel mai lucrat corp sau pielea bronzata ca de la plaja. Chiar daca ti se pare un cliseu, increderea in tine te face sa arati sexy si, cu cateva piese vestimentare bine alese, lumina si muzica, poti avea garantia unui streaptease incendiar.

- foloseste-te de parul tau ca un factor de seductie .

- nu grabi lucrurile. Factorul incitant este asteptarea.

- nu il lasa pe partenerul tau sa te atinga in timpul streapteasului. Cel mult, il poti “atata” un pic.

- imagineaza-ti ca mainile tale sunt mainile partenerului tau. Atinge-te asa cum ai vrea sa o faca el si subliniaza cu miscarile tale partile corpului tau care crezi ca te avantajeaza. Pentru un plus de efect, poti folosi niste manusi foarte lungi.

- in momentul in care te apropii de sfarsitul streapteasului, lasa-l pe partenerul tau sa te sarute si sa te atinga. Daca vrei sa condimentezi si mai mult atmosfera, nu te descalta de pantofii cu toc. Pentru aceasta ar trebui sa nu mai porti desuuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului