Sex

#cuplu #orgasm #relatii # sex cuplu #de ce mimeaza orgasmul #studiu relatii

Femeile care mimeaza orgasmul, mai predispuse sa insele

Femeile care nu pot atinge orgasmul in timpul partidelor de sex cu partenerii lor si il mimeaza doar pentru a-i face pe acestia sa se simta bine au mai mari sanse sa insele, arata un studiu recent realizat de Meg Ryan si intitulat "When Harry Met Sally ...".

Cat mimeaza barbatii si cat mimeaza femeile orgasmul

Potrivit rezultatelor studiului, femeile mimeaza orgasmul aproape o cincime din timp, in vreme ce barbatii fac asta o data la 20 de partide de sex.

Femeile au, in general, orgasm in 61% din cazuri, in timp ce barbatii ajung la orgasm in 70% din cazuri. Asadar, nivelul de satisfactie intr-o relatie scade in functie de activitatile sexuale, mai ales cand vine vorba despre mimarea orgasmului.

CITESTE SI 

PRO sau CONTRA prieteniilor "cu beneficii". Iata argumentele

In cadrul studiului au fost intervievati 138 de studente si 121 de studenti. Scopul acestui studiu a fost acela de a descoperi daca o viata sexuala fericita ajuta oamenii sa fie mai credinciosi partenerilor lor.

Studentii care au participat la studiu au facut sex de trei ori pe saptamana. In acest timp, 61% din femei au avut orgasm, in timp ce barbatii in procent de 70%. Totusi, rezultatele cercetarii au aratat ca femeile au tendinta de a mima mult mai des orgasmul decat barbatii, care mimeaza orgasmul o data la 20 de partide de sex.

Femeile mimeaza orgasmul pentru a nu-si rani partenerii

De asemenea, una din sase femei participante la studiu au recunoscut ca si-au inselat partenerii deoarece nu au putut avea orgasm in timpul partidelor de sex cu acestia. Asadar, in 50% din intalnirele sexuale pe care le au, femeile mimeaza orgasmul, mai arata datele studiului.

CITESTE SI 

Cum sa ai o relatie cu un coleg de serviciu si sa nu intri in bucluc

Multe dintre reprezentantele sexului frumos au marturisit insa ca mimeaza orgasmul pentru a nu-si rani partenerii, care ar putea sa se simta ofensati ca nu pot avea performantele sexuale pe care le asteapta partenera.

Studiul aratat, pe de alta parte, ca frecventa orgasmului nu are niciun impact asupra infidelitatii. In concluzie, femeile care au avut mai multe orgasme nu au inselat mai mult sau mai putin decat cele care au avut mai putine sau chiar deloc.

Sursa foto: guyspeed.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare