Sex

#probleme #cuplu

Deseori, o problema care poate afecta relatia de cuplu. Iata solutia

Ejaculare prematura. Iata cosmarul si „grija” multor barbati Specialistii in sexologie sunt de acord ca erectiile de scurta durata reprezinta cel mai comun lucru asupra caruia barbatii se simt foarte vulnerabili. De aceea ei recomanda metoda de a scapa de ejacularea precoce, astfel incat actul sexual sa fie satisfacator.

Ejacularea precoce este una dintre problemele cu care se confrunta astazi foarte multi barbati. Acestia nu mai au capacitatea de a sustine erectia pana in momentul dorit, reducand astfel intr-un mod considerabil din satisfactia pe care ambii parteneri o simt in timpul actului sexual.

Nu este placut pentru nici un barbat sa termine partida de sex foarte repede, sexul trebuie sa fie ceva placut si sa se termine cat mai tarziu. In majoritatea cazurilor, ejacularea precoce are loc in doar 30 – 60 de secunde de la penetrare sau de la inceperea masturbarii.

Dar un produs de eficacitate dovedita, complet lipsit de efecte secundare, cu miros bun, imbatator si coplesitor, care nu inhiba fanteziile normale din cuplu. Timp de zeci de ani, cel mai potrivit remediu asiatic printre produsele pentru stoparea ejaculari.

Acest produs se numeste Suifan brush si a aparut recent si pe piata romaneasca, asa ca vom scrie in continuarea informatiile pe care le-am aflat despre acest produs

Produsul, numit Suifan, ajuta barbatii cu problema ejacularii precoce sa se distreze mai mult in dormitor si sa nu mai aiba probleme cu increderea in sine. In timpul testelor, barbatii care au folosit Suifan inainte de sex cu 45 de minuti au rezistat, in medie, de 5 ori mai mult.

Cu ce pret se poate imbunatati situatia folosind Suifan

Intai de toate, pentru a cumpara Suifan nu aveti nevoie de reteta ajuta la imbunatatirea duritatii pentru o lunga perioada de timp sa poti fii intotdeauna gata in orice situatie pentru a face fiecare act sexual mai placut

Afla cum sa cumperi Suifan Brush in Romania la un pret avantajos

Suifan poate fi cumparat cu usurinta online. Exista mai multe site-uri care o ofera. Dar niciunul in original. Produsul nu se gaseste in farmacii pentru a putea fi cumparat de utilizatori. Acestia pot intra in posesia produsului Suifan original numai daca vor intra aici pe site-ul oficial

Pentru a face o achizitie, intra pe pe site si completeaza formularul online cu numele si numarul de telefon. Imediat vei fi sunat de un reprezentant pentru a confirma comanda si pentru a specifica adresa de livrare a produsului.

POTI COMANDA AICI  PE SITE-UL UFICIAL CU 50% REDUCERE

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului