Sex

#sex #libido scazut #barbati libido #sex barbati

De ce nu au barbatii chef de sex

In popor exista o multime de conceptii gresite despre barbati, printre care si aceea ca nu le sta gandul decat la sex, masini si fotbal. Poate ca asa este, dar pana si ei au momente in care ar face orice altceva in afara de sex. De exemplu, s-ar uita la meciul echipei preferate. Doar ca partidele importante de fotbal sunt o data pe saptamana sau o data la cateva zile. Ce te faci daca iubitul tau este lipsit constant de chef de sex? In loc sa te superi pe el, mai bine ai incerca sa gasesti explicatia.

1. Nivel scazut de estrogen

Oricat de ciudat ar suna, specialistii au stabilit ca barbatii care nu au chef de sex se confrunta cu un nivel scazut de estrogen, un hormon feminin. Cantitatea de estrogen, mai exact de estradiol (cel mai activ dintre estrogeni), scade odata cu inaintarea in varsta, iar odata cu el scade si apetitul sexual. Cel putin aceasta este concluzia unui studiu realizat de medicii de la Massachusetts General Hospital (SUA).

Acestia au descoperit ca nu doar nivelul scazut de testosteron trebuie blamat pentru lipsa chefului de sex, ci si scaderea nivelului de estrogen din organism. Asadar, fluctuatiile hormonale pot fi un prim motiv pentru care iubitul tau evita sa intretina relatii sexuale cu tine.

2. Se autosatisface prea des

Masturbarea este benefica pentru barbati pana la un punct, insa cand reprizele se inmultesc, este posibil ca partenerul tau sa nu mai aiba chef si de sex. La aceasta situatie pot contribui si filmele pentru adulti, care il stimuleaza si il excita pana cand ajunge sa nu mai simta atat de des nevoia de relatii intime.

3. Nu mai este atras de tine

Scaderea gradului de atractie fata de iubite poate fi un alt motiv pentru care barbatii nu au chef de sex. Aceasta problema se poate rezolva foarte simplu cu o vizita la salon si o reimprospatare a garderobei. Uneori, barbatii simt nevoia sa se reindragosteasca, sa-si redescopere iubitele, iar micile schimbari de look ii pot ajuta in acest sens.

4. Duce lipsa de picanterii

Barbatii se plictisesc rapid cand vine vorba despre sex, deoarece sunt exploratori innascuti si le place sa incerce lucruri noi cat mai des. In momentul in care iubitul tau nu primeste nimic nou in dormitor, ci are parte de aceleasi pozitii sexuale si aceleasi jocuri erotice, cheful lui de sex va pieri. Este suficient sa-ti "condimentezi" activitatea sexuala, pentru a-i readuce la viata dorinta sexuala.

Sursa foto: thedailybeast.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului