Sex

#orgasm #orgasm barbati #barbai #mimare orgasm

De ce barbatii mimeaza orgasmul

Practica mimarii orgasmului este adesea asociata femeilor, dar statisticile arata ca si barbatii mimeaza climaxul, iar motivele pentru care o fac nu difera atat de mult de cele ale reprezentantelor sexului frumos.

Doctorul Abraham Morgentaler scrie, in noua sa carte intitulata “De ce mimeaza barbatii orgasmul: adevarul neasteptat despre barbati si sex”, ca 31% din barbati au marturisit ca s-au prefacut cel putin o data in viata ca au atins climaxul.

Morgentaler a ajuns la concluzia ca 31% din barbati au mimat, macar o data, orgasmul in cei 25 de ani de experienta ca medic care trateaza disfunctiile sexuale masculine. Astfel, el a ajuns la concluzia ca practica mimarii nu este specifica doar femeilor, ci este relativ des intalnita si in randul barbatilor.

Asadar, care este motivul pentru care si barbatii mimeaza orgasmul?

In opinia doctorului Morgentaler, care a petrecut numeroase ore incercand sa inteleaga trairile pacientilor sai pentru a putea trata disfunctiile sexuale atat fizic, cat si psihologic, barbatii sunt la fel de grijulii ca femeile in pat, mai ales daca sunt atasati de partenera. Cu alte cuvinte, barbatilor, mai ales celor in relatii serioase, le pasa mult de satisfacerea partenerei.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare