Sex

#sentimente #femei #barbati #incredere #sex

Secretul sexului de calitate

Obisnuiesti sa fugi de relatiile stabile, bazate pe incredere si atasament emotional si sa te orientezi catre relatiile pasagere, care nu presupun implicare emotionala? Atunci trebuie sa stii ca ratezi sansa de a avea parte de cel mai bun sex din viata ta. Un sondaj recent realizat de una dintre cele mai mari companii de produse pentru stimularea sexuala arata ca partenerii care au incredere deplina unul in celalalt si sunt atasati emotional apreciaza mai mult sexul si pun accent pe calitatea acestuia, nu pe cantitate.

Compania Durex a intervievat 2.000 de persoane de sex masculin si feminin, cu varste de peste 25 de ani. Respondentii au fost rugati sa precizeze daca au avut parte de un sex mai bun atunci cand nu erau implicati in relatii stabile sau atunci cand aveau un partener "de cursa lunga". Raspunsurile oferite i-au luat prin surprindere pe reprezentantii companiei.

Femeile mizeaza pe increderea in partener pentru sex de calitate

Surprinzator sau nu, 87% dintre reprezentantele sexului frumos au spus ca au parte de cel mai bun sex din viata lor alaturi de parteneri in care au incredere deplina. Prin urmare, nu sunt adeptele aventurilor de o noapte, iar, daca au ocazia sa aiba o astfel de experienta, sexul nu se ridica la nivelul asteptarilor, deoarece nu simt nicio emotie, nu au sentimente fata de partenerii de ocazie.

Barbatii mizeaza pe legatura emotionala pentru sex de calitate

Chiar daca despre barbati se spune ca nu refuza niciodata o partida de sex, acest lucru nu inseamna ca fiecare partida este una satisfacatoare. 95% din barbatii care au participat la sondaj au mentionat ca au parte de cel mai bun sex alaturi de partenerele cu care reusesc sa aiba o legatura emotionala. Cu alte cuvinte, au parte de cel mai bun sex atunci cand sunt implicati in relatii de lunga durata si ajung sa nutreasca sentimente puternice fata de iubitele lor.

Satisfacerea celuilalt, cheia catre un sex de calitate

La finalul sondajului, fiecare respondent a fost rugat sa spuna daca pune pe primul loc propria satisfactie sexuala sau daca alege sa tina cont in primul rand de satisfacerea partenerului. 95% dintre femei si 96% dintre barbati au precizat ca pentru a avea un sex de calitate pun pe primul loc satisfacerea partenerului si abia apoi propria placere sexuala.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului