Sex

#sex #orgasm #tehnica #erotic #simultan #exercitii #kegel

Cum sa aveti parte de un orgasm simultan

Femeile si barbatii traiesc si experimenteaza senzatiile erotice la intensitati si timpi diferiti. Si de multe ori este foarte dificil ca un cuplu sa se gaseasca simultan la aceeasi pagina din cartea unei partide de sex.

Nu trebuie insa sa te panichezi. Prin intelegere, comunicare si exercitiu, tu si iubitul tau puteti ajunge pe culmile extazului in acelasi timp cu usurinta.

Fii atenta la nevoile partenerului tau si tine cont de tehnicile prezentate mai jos si vei avea parte de un orgasm simultan care va aduce un plus de magie in dormitorul vostru.
 

Respiratia este totul
 

De multi ori, motivul pentru care o femeie ajunge mai greu la punctul culminant in timpul unui act sexual este respiratia superficiala. Pentru a atinge climaxul, zona pelviana are nevoie de mult oxigen pentru a grabi pulsul si a accelera simturile.

Astfel, in timpul unui act sexual incearca sa grabesti ritmul respiratiei sincronizandu-te cu iubitul tau. Inspira si expira pe gura sacadat, transmitand astfel mai mult oxigen corpului tau.
 

Citeste gesturile partenerului tau
 

De multe ori se intampla ca unul dintre parteneri sa faca un gest care sa dea impresia ca ar fi pe punctul de a termina, insa acest gest sa fie unul eronat. Pentru a ajunge la un orgasm simultan este nevoie ca ambii parteneri sa fie la acelasi grad de excitatie .

Astfel, stabileste dinainte un cod impreuna cu iubitul tau menit sa va ajute sa depistati gradul de exicatie a celuilalt. Puteti folosi gesturi sau cuvinte, puteti incepe chiar un joc in care sa dati note de la 1 la 10 senzatiilor voastre (1 insemnand „mai e mult pana acolo” si 10 „sunt pe punctul de a termina”).
 

Exercitiile Kegel
 

Acest tip de exercitii, recunoscute in intreaga lume, ajuta la imbunatatirea vietii sexuale dandu-le  partenerilor posibilitatea de-a intensifica si amana marele final. De ce sa nu te folosesti si tu de aceasta tehnica chiar in timpul unui act sexual?

Cum poti face lucrul acesta? Simplu: incordeaza-ti muschii pubococcigieni cand iubitul tau se retrage si relaxeaza-i cand intra. In acest mod tu vei detine controlul complet asupra climaxului si tu vei hotari cand este momentul de final.


Graba strica treaba
 

Pana la urma nu sunteti la intrecere si nici nu participati la vreun concurs din care unul dintre voi sa fie nevoit sa iasa primul la finish. Luati-o mai usor si faceti totul cu rabdare si calm. Un ritm alert nu face decat sa oboseasca simturile. In schimb, explorandu-va unul pe celalalt si lasand timp corpurilor voastre de a se acomoda cu trairile simtite, mariti sansele de a ajunge la acele clipe incredibile de final simultan.
 

Intimitatea este totul
 

Urmeaza sa traiesti niste clipe minunate si intime alaturi de iubitul tau. Doar nu vrei ca atunci cand esti in culmea extazului sa te trezesti ca mama ta iti bate la usa, ca telefonul  suna si ca iubitul tau trage cu ochiul la meciul de la TV. Astfel, atunci cand pornesti in aceasta experienta ai grija sa inlaturi acesti factori perturbatori pentru a te putea bucura in voie de o noapte unica.
 

Inventeaza pozitii noi
 

Daca preferi pozitia misionarului, afla ca doar 9% din cupluri reusesc sa ajunga la orgasm simultan in aceasta pozitie, potrivit unui studiu. Care e solutia in acest caz? Incearca o varianta auxiliara a pozitiei. Aceasta este compusa din trei pasi si permite producerea unui orgasm simultan:

1. se incepe cu pozitia misionarului clasic;
2. ulterior partenerul tau isi ridica putin torsul;
3. miscarea obisnuita de inainte-inapoi se transforma intr-una de leganare.

In cazul in care esti dominatoare si preferi pozitia tu deasupra, exista si aici un truc special creat pentru a-ti spori placerea. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti tragi picioarele spre spate, permitand astfel genunchiilor tai sa fie mai aproape de coapse decat de piept. Apoi, incearca sa te arcuiesti pana ce linia spatelui cade perpendicular pe pat. Arcul format ofera o presiune puternica zonei pelviene astfel climaxul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului