Sex

#viata de cuplu #jucarii sexuale #viata sexuala #condimentare viata sexuala

Condimenteaza-ti viata sentimentala apeland la 7 trucuri simple

Fie ca esti singura si vrei sa suplinesti lipsa unui partenerului din viata ta, fie ca te afli intr-o relatie de cuplu, este foarte important sa-ti condimentezi viata, pentru a evita aparitia monotoniei. Iata sapte trucuri care te vor ajuta sa aduci sare si piper in viata si in relatia ta.

Fanteziile tale devin realitate

Atunci cand vrei sa atingi o noua etapa in viata sexuala, recomandarea noastra este sa apelezi la un magazin online sau nu, unde poti gasi multe accesorii de acest gen pe care le poti folosi. Si daca pana acum ceva vreme sa vorbesti despre sexshop era ceva tabu, din fericire acum vremurile s-au schimbat. Aici este locul unde fanteziile tale devin realitate, asa ca incepe chiar acum sa faci ceva in sensul acesta!

Joaca oamenilor mari!

Pentru ca tot a venit vorba despre sexshop, banuim ca deja ti-ai dat seama care sunt vedetele unui astfel de spatiu: jucariile sexuale, bineinteles! Chiar daca acestea par, de multe ori, rezervate exclusiv femeilor, multi dintre barbatii care le-au folosit pentru a-si condimenta viata sexuala alaturi de partenera au afirmat ca rezultatele obtinute au fost excelente. Placerea sexuala a acesteia a crescut, ceea ce a dus la imbunatatirea semnificativa a vietii sexuale, iar partenera a fost mult mai dispusa sa incerce si ceva noutati. Suna bine, nu-i asa domnilor? De aceea, jucariile sexuale vor ramane favoritele cuplurilor care doresc sa isi mai diversifice viata intima.

Jucarii sexuale pot inlocui partenerul?

Multe dintre cuplurile care au vrut sa iasa din rutina unei vieti sexuale anoste s-au intrebat, pe buna dreptate, daca jucariile sexuale pot inlocui partenerul. Nimic iesit din comun, dar cu toate acestea, specialistii sunt de parere ca trebuie un raspuns clar la aceasta. Sexologii sunt de parere ca este posibil ca unii barbati sa se simta… inutili, atunci cand partenera foloseste un vibrator pentru a-si produce placere, in timp ce altii nu au nicio problema cu acest comportament. Exista chiar si unele studii medicale care au scos in evidenta faptul ca barbatii care folosesc in viata intima jucariile intime au parte de experiente sexuale mult mai intense decat cei care aleg… varianta clasica. Prin urmare, poti incerca si tu, si este destul de posibil sa ai parte de o surpriza mai mult decat placuta.

Femeile, ceva mai reticente

De regula, femeile sunt ceva mai reticente la acest capitol, si se gandesc mult inainte de a face o astfel de alegere. Daca insa ai parte de o partenera open mind, nu va fi nicio problema sa discuti cu ea despre sexshop si despre modul in care acesta va va ajuta sa va imbunatatiti viata sexuala. In caz contrar, nu renunta de la primul refuz primit, incearca sa o faci sa inteleaga ca in acest fel puteti experimenta amandoi moduri noi de intimitate, puteti testa una sau mai multe jucarii sexuale care o vor face sa simta o placere intensa, si ca de fapt, folosirea acestor accesorii contribuie la mentinerea pasiunii si dorintei pe o perioada mai lunga.

Viata sexuala nu trebuie sa fie anosta

Daca pana sa deveniti un cuplu oficial viata voastra sexuala era una fantastica, de ceva vreme simti ca lucrurile scartaie la acest capitol. De aceea, sexologii sunt de parere ca este mereu nevoie de ceva nou, pentru ca viata intima nu trebuie sa fie deloc una anosta. Dimpotriva, s-a observat ca acele cupluri care au folosit jucarii pentru adulti, au incercat noi pozitii s-au redescoperit unul pe altul, iar finalul a fost unul… exploziv. Mai este nevoie sa continuam?

Nu lasa stresul si problemele sa intervina!

Viata sexuala este influentata de multi factori, iar printre acestia se afla stresul si problemele. Retine insa: nu degeaba se spune ca orice problema ai, ii gasesti mai usor solutia dupa o partida intensa de sex. Chiar daca pare ceva lipsit de romantism, este o realitate, si de aceea ai nevoie de acele jucarii pentru adulti, pentru ca sexul sa nu fie doar o simpla descarcare, ci un moment special. Evident, totul depinde si de deschiderea catre acest subiect a partenerului si comunicarea dintre voi doi! De aceea, nu neglija considerati niciunul dintre voi acele discutii despre sexshop ca fiind un semn al insuficientei sexuale. Din contra!

Comunicarea conteaza enorm!

Pentru ca tot am ajuns la capitolul comunicare, este nevoie sa dezvoltam putin subiectul. Specialistii in sexologie sunt de parere ca atunci cand avem de a face cu o comunicare buna, problemele pur si simplu nu exista! Vei putea discuta deschis despre sexshop, despre ce parere are despre folosirea jucariilor sexuale, ce fantezii are, si in acest fel vei avea parte de o viata sexuala perfecta. Daca unul dintre parteneri este ceva mai deschis la acest subiect, el trebuie sa ii poata impartasi partenerului despre ceea ce isi doreste, fara riscul de a fi acuzat, respins, sau chiar judecat pentru ceea ce simte.

Ca o concluzie de final, nu ignora problemele din viata ta sexuala! Discuta cu partenerul, gasiti impreuna solutii si tot impreuna invatati amandoi sa atingeti noi culmi ale extazului. Iar daca acest lucru presupune folosirea unor jucarii sexuale, nicio problema!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului