Sex

#telecabina #locuri ciudate sex #toaleta de la McDonald's #pe un pod

Cele mai ciudate locuri in care oamenii au facut sex

Sa te lasi prada poftelor carnale in toaleta unui restaurant McDonald's, in timp ce localul este plin de clienti? Iata o idee cu adevarat iesita din comun, cum numai in filme poate fi materializata. Si totusi, se pare ca asta a facut un cuplu din America, care a dus sintagma de "loc ciudat pentru sex" tocmai la extrem. Cosmopolitan.com iti prezinta cateva dintre cele mai neobisnuite astfel de locuri, unde oamenii si-au dat frau liber dorintelor si au intretinut relatii sexuale cu multa adrenalina.

1 In toaleta de la McDonald's

Dorinta de a se iubi a fost atat de intensa pentru un cuplu de americani, incat acestia nu si-au mai putut infrana pasiunea si s-au apucat sa faca sex chiar pe podeaua unei toalete dintr-un restaurant McDonald's. Nu numai ca locatia in sine pare a reprima orice dorinta sexuala, insa predispune si la evacuare urgenta in conditii nu tocmai onorante.

2 Pe bancheta din spate a unei masini de politie

America este tara tuturor posibilitatilor, inclusiv atunci atunci cand este vorba despre locuri ciudate in care oamenii aleg sa faca sex. Asa s-a intamplat si cu un cuplu din Texas, arestat pentru posesie de substante interzise. Desi era incatusata, femeia i-a putut oferi o scurta repriza de sex oral partenerului ei, inainte sa fie observata si mutata intr-o alta masina de catre politistii care au arestat-o.

3 Intr-o banca

Desi o banca nu este chiar un loc care sa iti induca starea necesara pentru a face dragoste cu partenerul tau, nu acelasi lucru l-a crezut si un cuplu din Franta. Cei doi amorezi au fost surprinsi in plin act de un grup de adolescenti, care nu s-a sfiit sa-i si filmeze cu ajutorul telefoanelor mobile.

4 Pe un pod

Un cuplu din Estonia si-a dus viata sexuala pe noi culmi atunci cand s-a decis sa se iubeasca chiar pe un pod. Cei doi au urcat la propriu pe arcul de piatra al podului si au incins o partida de sex. Desi credeau ca vor trece neobservati, un trecator i-a surprins cu aparatul foto.

5 In telecabina

In China, distractia amoroasa la bordul unei telecabine a unui cuplu i-a facut pe oficialii partiei sa monteze un semn de avertizare pentru toti pasagerii: "Aveti grija, este riscant sa aveti apropieri intime la bord".

Sursa foto: cosmopolitan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului