Sex

#barbati #relatii sexuale #sex #sex la prima intalnire

Ce cred barbatii cu adevarat despre sexul la prima intalnire

Iata o informatie nu tocmai surprinzatoare: barbatii din prezent nu le mai condamna pe femeile care fac sex la prima intalnire.

Un studiu recent realizat de Match.com pe un esantion de 3500 de barbati singuri arata ca reprezentantii sexului tare nu mai judeca femeile care intretin relatii sexuale cu ei de la prima intalnire.

Studiul publicat in comunitatea online de intalniri "Singles in America" arata ca 39% dintre barbati sustin ca s-ar intalni in continuare cu o femeie care a practicat sex oral la prima intalnire, iar 37% ar continua relatia si cu femeile cu care au avut contact sexual inca de cand s-au vazut pentru prima oara.

Atitudinea femeilor este inca rezervata, doar 10% dintre acestea recunosc ca ar intretine relatii sexuale la o prima intalnire.

Desigur, tu trebuie sa actionezi in concordanta cu ceea ce simti. Insa cand iti doresti sa faci sex de la prima intalnire, iata cateva motive pentru care nu ar trebui sa iti reprimi sentimentele:

1. Femeile au si ele nevoi sexuale

Desi multi dintre psihologi sustin ca placerea sexuala este redusa in cazul femeilor care nu sunt indragostite de persoana cu care fac sex, asta nu inseamna ca reprezentantele sexului frumos nu se pot bucura de o experienta erotica indrazneata la un moment dat.

2. Poti sa faci sex la prima intalnire fara sa iti risti sanatatea

Sexul la prima intalnire nu trebuie in mod necesar sa aiba consecinte pentru sanatae. Un pachet de prezervative pe care sa il ai mereu in poseta te va feri, cu siguranta, de bolile cu transmitere sexuala, nu doar de o sarcina nedorita.

3. Sexul la prima intalnire te poate scuti de o relatie plictisitoare

Chimia este foarte importanta intr-o relatie. Desigur, nu are nicio legatura cu dragostea adevarata sau cu alte sentimente profunde care apar intr-o relatie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa subestimezi latura sexuala a relatiei.

Si bineinteles ca iti doresti ca aceasta chimie sa existe intre tine si partenerul tau, nu? Ei bine, daca vei face sex la prima intalnire, vor disparea dubiile tale in legatura cu potentialul erotic al viitorului tau iubit.

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului