Sex

#aventura de o noapte #cele mai puternice femei #aventura #sex

Aventurile de-o noapte pot fi benefice pentru femei. Afla motivele!

De regula, aventurile de-o noapte sunt apanajul barbatilor, dar asta nu inseamna ca femeile nu ar trebui sa se bucure de aceasta picanterie. "One night stand-urile", asa cum mai sunt cunoscute, reprezinta decliciul de care ai nevoie la un moment dat si nu este nimic rusinos sau anormal sa-ti imparti patul cu altcineva pentru cateva ore, atat timp cat nu esti implicata intr-o relatie.

Iata mai jos cateva motive pentru care femeile ar trebui sa aiba o aventura de-o noapte.


1. Renunti la asteptari

Atunci cand te decizi sa faci acest pas si sa te lasi "prada" unui tip pe care il intalnesti intr-un club stii la ce sa te astepti. Mai corect spus, nu ai asteptari de la el intrucat nu vei avea timp sa il cunosti. Asta inseamna ca nu te vei atasa de el si vei evita astfel sa fii ranita din punct de vedere sentimental.


2. Eliberezi tensiunea

Treci printr-o perioada stresanta la locul de munca, te-ai certat definitiv cu iubitul sau ai probleme la facultate. Oricare ar fi motivul, o aventura de-o noapte poate reprezenta declansatorul perfect pentru a elibera tensiunea acumulata in ultima perioada.


3. Incerci lucruri noi

Faptul ca te lasi dusa de val si ajungi in pat cu un necunoscut nu poate fi decat incitant. Sunt cateva ceasuri in care simturile vor functiona la capacitate maxima si instinctele animalice vor reusi sa iasa la suprafata. Ai curajul sa te bucuri si de pozitii noi pe care le-ai vazut numai in filme.


4. Vei avea ce sa le povestesti prietenelor

Grupul tau de prietene va avea subiect de discutie mult timp de-acum incolo. Unele te vor felicita pentru curajul avut, in timp ce altele poate iti vor sugera sa iti gasesti o relatie stabila. In orice caz, o aventura inseamna o poveste picanta pe care sa le-o spui prietenelor.


5. Iti creste stima de sine

Bun motiv, nu? Iti vei demonstra tie ca esti frumoasa si dorita de multi barbati. Dupa ce ai facut un astfel de pas, stima ta de sine va atinge cote nebanuite, incat s-ar putea sa te "imbeti" de fericire.


6. Vei arde calorii

In relatiile de lunga durata apare acea stare de blazare din partea amandurora, cand intensitatea se pierde undeva intre cresterea copiilor si monotonia zilnica survenita intre voi doi. In schimb, o aventura de-o noapte va fi mereu dinamica datorita faptului ca partenerul este mereu unul nou si astfel look-ul tau va fi mereu in forma.

Sursa foto: collegecandy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare