Sex

#oferte saloane #salon masaj

Arta masajului altfel, oferta saloanelor ce pare de nerefuzat

In Romania nu exista acel cartier celebru unde placerile pot fi consumate, cum se intampla in afara tarii. Tolerate, ceva mai mult decat in anii trecuti, saloanele de masaj erotic stiu cum sa isi atraga clientii, aventurierii de placeri. Sunt locatii discrete, unde dupa ce treci pragul descoperi mai degraba lux si relaxare, ceea ce din exterior poate ca nici nu parea a fi.

Saloanele de masaj erotic rupeau gura lumii cand au aparut pentru prima data in Romania. Acum sunt cel mult agreate. Totusi care este secretul lor si cum reusesc sa atraga publicul? Stim ca sunt nisate si ca se adreseaza barbatilor sau cel mult cuplurilor. Un astfel de salon din capitala are o oferta interesanta de acest gen - detalii regasim si in pagina oficiala, masajclub.ro.

Masaje senzuale, tantrice, un rasfat pentru simturi

Unul din secretele industriei daca se poate spune astfel se refera la a oferi servicii diverse. Preferintele sunt atat de diverse de la persoana la persoana. Exact acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de preferintele in materie de masaj.

La un salon de profil de masaj tantric Bucuresti veti gasi disponibile 14 tipuri de masaj, iar 10 sunt posibil de ales in cazul in care sedinta de masaj ar urma sa aiba loc nu in salon, ci la hotel. Pentru cei care incearca pentru prima data acest tip de experienta interesant ar putea fi masajul topless, pentru ca un next level sa fie cel nud.

Pentru cei care au pretentii si fac alegeri mai indraznete masajul erotic poate fi in compania a doua sau chiar trei maseuze. Nu in cele din urma exista si versiunea celor hard, cu tie and tease, pentru doritorii de senzatii tari, altfel. Oricare dintre ele poate fi solicitat si extra timp.

Tot parte din strategia de diversitate a serviciilor face parte si lista de masaje ce se pot desfasura la hotel. Nu exista un tipar anume al clientului care solicita acest serviciu. Poate fi in egala masura genul turistului, ajuns in capitala cu treburi care cauta sa se destreseze si incearca aceste servicii aici. Poate fi la fel de bine cel care desi stie capitala si cu ochii inchisi, prefera sa schimbe locatia si solicita masajul la hotel.

Eternul de ce

Romanului ii sta bine cu critica si judecata. Poate ca ar trebui sa fim mai toleranti. Daca va intrebati de ce ar alege un barbat acest gen de experienta si relaxare, ei bine ati fi surprinsi sa aflati si realele raspunsuri.

Poate fi vorba de placerea de a descoperit noul, despre entuziasmul de a descoperi noi limite, noi senzatii. Tot ce presupune acest domeniu tine de viata intima. Unii simt ca pot mai mult, ca merita sa schimbe contextul si sa exploreze si altceva. Altii se lasa purtati de aventura aceea pe care sa o incerce cel putin o data in viata.

In fond vorbim despre arta masarii si despre ceva in plus, eroticul si seductia de care oricine, oricand ar fi curios sa afle, sa vada, sa incerce, sa experimenteze.

Contact:

contact@masajclub.ro

Sursa foto: masajclub.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare