Sex

#beneficii alimente afrodiziace #sex #alegere alimente afrodiziace #alimente afrodisiace

Afrodiziacele si apetitul sexual: ce se intampla daca mananci doar alimente afrodiziace

Alimentele afrodiziace, precum stridiile, ciocolata neagra sau sampania, cresc apetitul sexual. Insa putine persoane au observat cu adevarat efectele acestor produse afrodiziace. Iata care sunt adevaratele lor benefii pentru libido!

 

Jurnalista americana, Korin Miller, care a lucrat pentru publicatii de renume precum “The Washington Post” si “New York Daily News”, a decis sa testeze alimentele afrodiziace, mancand o zi intreaga doar din sortimentele despre care se spune ca ar creste libidoul. Ea a apelat si la sexologul Kat van Kirk, autor al cartii “The Married Sex Solution”, pentru a o ajuta sa faca alegerile ideale in materie de alimente afrodiziace.

“Consumul de alimente afrodiziace poate creste fluxul de sange la nivelul organelor genitale, contribuind si la eliberarea naturala de substante bio-chimice in organism care induc o stare de relaxare”, explica sexologul Kat van Kirk. Prin urmare, acestea ofera mai multa energie, cresc temperatura corporala, precum si ritmul batailor inimii, generand, in mare, o crestere a apetitului sexual.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului