Sex

#tehnici de respiratie #orgasm #medicamente antidepresive #sex #placere

8 secrete pentru un orgasm intens

Iti doresti ca intensitatea placerii sa creasca si sa atingi punctul culminant mai repede, iar acea stare euforica pe care ti-o ofera orgasmul sa dureze mai mult? Iata cateva trucuri si sfaturi care te pot ajuta sa-ti imbunatatesti activitatea sexuala si sa inveti cum sa ai un orgasm intens.

1 Concentreaza-te pe respiratie

Sexul tantric poate suna a ceva ce tine de noua era, insa este un principiu care utilizeaza respiratia pentru a canaliza energia sexuala si pentru a impulsiona placerea. Respiratia in tandem a partenerilor poate grabi atingerea orgasmului si poate duce la intensificarea placerii.

2 Tinteste punctele fierbinti ale corpului

Stai deasupra partenerului sau stai pe spate, asezata cu fundul pe o perna.

Ai putea, de asemenea, sa folosesti un vibrator pentru a-ti stimula placerea.

3 Incearca preludiul creativ

In cazul in care partenerul tau se "incalzeste" mai greu, ii poti trimite, in timpul in care el inca se afla la munca, mesaje sau e-mailuri incitante.

4 Atentie la medicamente

Femeile sunt mai predispuse sa ia medicamente antidepresive, care se stie ca afecteaza viata sexuala. Pentru a nu avea niciun dubiu in acest sens, intreaba-ti medicul despre medicamentele pe care le iei si efectele lor asupra libidoului.

5 Exploreaza-ti corpul

Nu ai cum sa ii transmiti partenerului ceea ce iti place, daca nici tu nu stii ceea ce te incanta. Asa ca, pentru a ajunge mai usor la orgasm, trebuie sa exersezi singur/a si sa-ti gasesti punctele sensibile prin masturbare.

6 Incearca mancarea afrodiziaca

Iti poti stimula simturile cu ajutorul mancarurilor afrodiziace precum ciocolata, stridiile, sparanghelul sau avocado.

7 Pune in functiune muschii orgasmului

Poti apela la exercitiile Kegel, care sunt cele mai usoare si cele mai cunoscute exercitii destinate femeilor care isi doresc sa transforme un orgasm slab intr-un orgasm fabulos.

8 Amana placerea

Cu cat dureaza mai mult preludiul si jocul sexual, cu atat mai exploziv va fi orgasmul. In momentul in care simti ca se apropie orgasmul, incetineste ritmul si continua asa pentru cateva secunde. Repeta aceasta tactica de cateva ori.

Sursa foto: www.antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului