Sex

#cuplu #sex #relatie #ganduri barbati #babati

8 ganduri care trec prin mintea barbatilor cand fac sex

Cand vine vorba de complexitatea gandirii, sexul constituie unul dintre cele mai simple si nesolicitante psihic momente. Totusi, asta nu inseamna ca nu pot aparea intre timp tot felul de ganduri neobisnuite.

Desi unele femei au impresia ca barbatii nu mai sunt in stare se se gandeasca mai nimic altceva in afara sexului in timpul partidelor, prin mintea lor pot colinda numeroase idei sau intrebari cel putin bizare.

1. "Asadar, ala a fost un orgasm?" Cand barbatul are orgasm, toata lumea poate verifica acest lucru. In cazul femeii, insa, exista numeroase semne de intrebare: daca a avut orgasm, daca orgasmul a fost real sau mimat, daca mai poate avea inca un orgasm sau daca o anumita miscare ii genereaza placere suficient de mare pentru a putea atinge climaxul. Oricum ar fi, barbatii se intreaba adesea daca partenerele lor au avut orgasm, fiind uneori derutati de gemetele si zvacnirile acestora, din timpul partidelor de sex.

2. "La naiba! Am uitat sa fac dus!" Mai ales cand este vorba de o partenera noua pe care incearca sa o impresioneze, barbatii acorda o atentie sporita igienei personale. Totusi, exista momente in care, tocmai cand intimitatea este la maximi, ei se intreaba daca au facut dus sau daca au apucat sa-si spele o anumita zona a corpului, vizata - evident - de femeie.

3. "Dumnezeule! Sunt perfecti!" Din perspecitva masculina, cei mai frumosi sani de pe lume sunt aceia pe care ii are goi-goluti in fata lor.

4. "Usor, usor, calm, calm! Nu inca..." Performantele sexuale ale unui barbat se masoara si in durata partidelor de sex, care se termina intotdeauna in momentul in care barbatul ejaculeaza, in timp de o femeie mai poate continua si dupa orgasm. Din acest motiv, adesea barbatii incearca mintal sa-si tempereze placerea pentru ca partida sa dureze mai mult.

5. "Oare as putea sa....?" Iar completarea poate fi orice dorinta sexuala a barbatului care, practic, se intreaba daca partenera lui ar fi de acord cu o actiune a lui, cel mai probabil din afara tiparului sexual clasic.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare