Sex

#sex #discutii sex # discutii dormitor # ce sa nu spui sex

6 lucruri INTERZISE cand faci sex!

Relatia dintre tine si partenerul tau este una speciala si vreti sa iasa totul ca la carte, mai ales cand vine vorba de sex. Desi relatia voastra se bazeaza pe sinceritate, exista cateva lucruri care nu trebuie spuse atunci cand tu si iubitul/sotul tau vreti sa petreceti momente speciale si pline de pasiune impreuna. Noi va impartasim cateva din lucrurile pe care el nu ar vrea sa le auda in timp ce faceti dragoste.

1. „Gata?”, „Asta e tot?”. Probabil ca aceasta este intrebarea care l-ar descuraja cel mai tare, deoarece barbatii tind sa fi foarte vulnerabili atunci cand se vorbeste despre marime si performanta in asternut. Asadar, daca totusi gandesti asta, incearca sa nu o gandesti cu voce tare! Daca nu te simti multumita pe deplin, incearca sa-i comunici asta intr-un alt mod. O astfel de abordare nu numai ca i se va parea o jignire, dar asta ii va da mult de gandit in ceea ce privete fortele proprii.

2. „Poti sa-mi aduci telefonul?”. Stiti ca barbatii, precum niste copii, au nevoie de multa afectiune uneori. Asa ca incearca sa iti concentrezi atentia in totalitate asupra lui, in special in timpul unei partide de sex sau chiar la momentul preludiului.

3. „Fostul meu prieten obisnuia sa faca asta”. Fostul tau este fostul tau. Nu trebuie sa-l mentionezi la fiecare pas si sa-l compari cu actualul partener, deoarece acesta, cel din urma, se va simti nesigur si stanjenit.

4. Uh, Alex, da!”. Nu este numele partenerului tau, insa iti vine in minte ceasta persoana. Nu e necesar ca sotul/iubitul tau sa stie tot ce iti trece prin minte, altfel isi va pune intrebari si va fi dezamagit.

5. „ Sa fac ce?!”. Poate ca sotul/iubitul iti va cere sa-i satisfaci o fantezie pe care si-o doreste implinita. Oricat de bizara ar fi, incearca sa nu pari surprinsa intr-un mod neplacut si nu-i vorbi pe un ton agresiv, ca si cum asta te-ar fi deranjat. Un simplu „Hm, ma mai gandesc!” va fi mai usor de digerat, iar comunicarea dintre voi va ajuta in acest aspect.

6. „Te iubesc!”. Daca te aflii intr-o relatie serioasa, de lunga durata probabil acest lucru v-ar aduce satisfactie amandurora. Insa, daca ti-ai intalnit prtenerul de abia doua saptamani si daca ii vei spune „Te iubesc!” in timpul unei partide de amor, cu siguranta se va speria si o va lua la fuga. Fara indoiala, orgasmul pe care ti-l provoaca vorbeste in locul tau...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului