Sex

#afrodiziace naturale #miros de lemn dulce #miros vanilie

5 mirosuri cu efect afrodiziac pentru barbati

Lotiuni de corp cu arome dulci, uleiuri esentiale care emana mirosuri de condimente exotice, toate aceste produse pot stimula libidoul barbatilor. In general, orice miros care ii aminteste unui barbat despre un lucru care ii place foarte mult va avea un efect afrodiziac asupra lui. Sunt cinci mirosuri principale care actioneaza ca un stimulant asupra reprezentantilor sexului tare.

1. Mirosul de citrice

Pentru unii barbati, mirosul de citrice este un tonic sexual care le trezeste simturile si ii determina sa aiba un libido crescut. Motivul: mirosul de portocala, de lamaie sau de grapefruit este proaspat, dar delicat, inocent, dar intrigant, adica exact asa cum isi imagineaza barbatii ca ar trebui sa fie femeia perfecta.

2. Mirosul de lemn dulce

Intr-un sondaj realizat de asociatia americana Smell and Taste Treatment and Research Foundation despre mirosurile care ii stimuleaza din punct de vedere sexual, un sfert dintre barbati au declarat ca adora momentele in care iubitele lor folosesc un parfum cu aroma de lemn dulce. Motivul: acest miros picant le confera femeilor un plus de senzualitate.

3. Mirosul de cocos

Mirosul de cocos le aminteste barbatilor de prajiturile din copilarie si de pasiunea pentru dulciuri. In plus, aroma de cocos ii duce cu gandul la o plaja exotica, la vacanta de vara si la romantism.

4. Mirosul de vanilie

Dulce, feminin, sexy si seducator, mirosul de vanilie are un efect afrodiziac foarte puternic asupra reprezentantilor sexului tare. Aroma dulceaga ii duce cu gandul la o inghetata de vanilie sau la o prajitura cu vanilie, adica la tentatii irezistibile.

5. Mirosul natural al pielii unei femei

Dincolo de mirosurile "alimentare", barbatii sunt stimulati sexual si de alte arome. La acest capitol, mirosul natural al pielii este cel mai puternic afrodiziac. Sunt multi barbati care se simt atrasi de felul in care miros iubitele lor in mod natural, fara produse artificiale.

Apogeul este atins in perioada de maxima fertilitate a femeilor, sustin cercetatorii de la Universitatea din Florida, SUA. Motivul: mirosul natural al unei femei determina cresterea nivelului de testosteron al barbatilor si implicit pofta de sex.

Sursa foto: hotcosmetics.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii