Sex

#sex #crestere libidou #pofta de sex

5 lucruri bizare care iti starnesc rapid pofta de sex

In cazul in care sampania, capsunile cu frisca sau petalele de trandafiri nu mai reusesc sa-ti stimuleze libidoul si sa iti starneasca pofta de sex, este timpul sa schimbi foaia si sa testezi niste afrodiziace... mai putin obisnuite. Descopera cum o rochie rosie, o emisiune tv plictisitoare sau admirarea unei poze cu iubitul tau pot deveni condimentele perfecte pentru o noapte incendiara in dormitor!

1. Rochie rosie

Desi rosul are un efect excitant mai degraba in ochii barbatilor, fiind una dintre culorile pasionale care atrag rapid atentia acestora, specialistii sustin ca purtarea unei tinute sexy in aceasta nuanta are un efect afrodiziac garantat si pentru femei. Asadar, imbraca-te intr-o rochie rosie ispititoare, admira-te in oglinda si vei observa cum dorinta de sex te va stapani in mai putin de 3-5 minute.

2. Emisiune tv

Cercetatorii au descoperit ca persoanele care au televizor in dormitor fac de doua ori mai mult sex decat cele care nu au acest dispozitiv electronic in camera. Filmele pentru adulti nu sunt singurele care starnesc apetitul sexual al cuplurilor. Potrivit specialistilor, se pare ca dorinta sexuala izbucneste mai ales atunci cand cuplurile urmaresc emisiuni plictisitoare la tv.

3. Transpiratia

Poate ca nu este cel mai incantator factor de excitabilitate, insa studiile au demonstrat-o: femeile sunt mai excitate si dornice sa faca sex atunci cand simt mirosul transpiratiei partenerului lor.

4. Admirarea unei poze

Specialistii iti garanteaza ca admirarea unei poze cu iubitul tau pentru 30 de secunde este suficienta pentru a-ti starni pofta de sex. Potrivit acestora, gestul determina secretia de dopamina in creier si creste libidoul.

5. Prima sau marirea de salariu

Primirea unui bonus financiar sau marirea de salariu pare sa fie pe primul loc in topul factorilor care ajuta la cresterea libidoului in cuplu. Intr-un studiu publicat in "International Journal of Manpower", derulat pe 6317 de femei si barbati din Grecia, s-a descoperit ca persoanele care castiga mai mult sunt si cele care fac sex mai des, motiv pentru care castigurile financiare au fost considerate un stimul pentru libido.

Sursa foto: wallsheets.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului