Sex

#cuplu #sex #viata de cuplu #activitati intime #apropiere partener

4 activitati intime care te apropie de partenerul tau

Sunt momente in care nevoia de afectiune este mai puternica decat orice fel de necesitati carnale, cand dorinta de tandrete invinge orice fel de instinct, cand nu exista nimic mai tentant decat sa iti alinti partenerul cu gesturi si cuvinte frumoase.

Inchide ochii si gandeste-te la cele mai intense momente pe care le-ai trait alaturi de iubitul tau. Nu-i asa ca te-ai gandit mai putin la clipele in care ati facut dragoste si mai mult la acelea cand v-ati imbratisat si sarutat patimas? Iata care sunt cele mai memorabile 5 gesturi intime care te apropie de partenerul tau mai mult decat orice contact de natura sexuala:

1. Pozitia “lingurita”

Pozitia “lingurita” este cel mai adesea asociata postludiului, dar asta nu inseamna ca nu poti sa te lasi in orice moment cuprinsa de caldura bratelor iubitului tau. Lasa-l sa te imbratiseze in timp ce stai cu spatele la el si bucura-te de acest contact intim si romantic. Va veti simti absolut minunat amandoi!

2. Desertul sexy

Hraniti-va unul pe celalalt cu dulciuri cremoase si delicioase. Dupa cum se stie, dragostea trece prin stomac, iar senzualitatea acestor gesturi, de a-i ferici papilele celui de langa tine, tinde sa conduca la atingerea unui nou nivel de placere al activitatilor in doi.

3. Dusul impreuna

Surprinde-ti iubitul in timp ce face dus. Puteti sa va spalati unul pe celalalt si astfel sa va mangaiati pe fiecare centimetru de piele. Inchideti ochii din cand in cand si incercati sa va imaginati doar cum arata pielea si formele celuilalt, din atingeri.

4. Dansul senzual

Surprinde-ti iubitul in timp ce spala vasele si da drumul la cantecul vostru preferat sau la unul care are o semnificatie speciala pentru voi. Mangaie-l usor pe spate si pe brate si intoarce-l cu fata la tine, pentru a putea dansa impreuna. Nu este nimic mai excitant si mai placut decat un dans lasciv, iar zambetul lui iti va confirma asta.

Sursa foto: snugglenado.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului