Sex

#dragoste #cuplu #sex #relatii #suflet pereche #gasire partener

4 modalitati inedite de a-ti intalni sufletul pereche

Vrei sa iti intalnesti sufletul-pereche, insa nu vrei sa mai apelezi la diversele site-uri de socializare sau alte tipuri de intalniri online? Iata cateva modalitati inedite prin care ti-ai putea intalni iubirea:

1. Intalnirile intre prieteni

In cadrul intalnirilor si al petrecerilor intre prieteni, fiecare cunostinta a ta va veni cu siguranta insotit de un prieten sau o prietena, asa ca nu ezita sa mergi atunci cand esti invitat/a. Ideea de a intalni oameni in grup este bine-venita pentru o persoana singura, care isi cauta un partener. Daca te afli intr-un grup, iti vei putea invinge si tu timiditatea. Aceasta metoda a petitorilor, cand un prieten isi aduce un alt prieten singur la petrecere, da roade de cele mai multe ori.


 

2. Preferintele muzicale

Chiar daca nu te-ai gandit niciodata, cu ajutorul pieselor tale preferate ti-ai putea gasi chiar si sufletul-pereche. Posteaza pe pagina ta de Facebook melodiile care iti plac. Printre prietenii tai s-ar putea afla o persoana care are aceleasi preferinte.

Astfel ai putea intra in vorba cu persoana respectiva, iar cu timpul ati putea descoperi si alte lucruri pe care le aveti in comun. Un prim pas spre o relatie ar fi sa iesiti impreuna la un concert al unui artist care va place.


 

3. Feromonii

Desi poate nu ti-a trecut niciodata prin cap ca ti-ai putea gasi un partener doar mirosindu-i tricoul, stiinta spune contrariul. Chiar daca feromonii s-au dovedit a fi atractivi doar pentru regnul animal, se pare ca aceasta metoda merge si la oameni. Poarta un tricou timp de trei zile, apoi pune-l intr-o punga de plastic. In mai multe tari exista deja cluburi in care persoanele care isi cauta parteneri vin cu aceste tricouri purtate si fiecare le miroase pana cand gasesc unul de care sunt atrase.


 

4. Blind date-urile

Desi blind date-urile nu mai sunt o noutate, acum a aparut varianta de blinde date organizata cu ajutorul retelelor de socializare. Prin intermediul acestora iti poti aranja o intalnire cu persoane de sex opus, care sa fie din acelasi oars cu tine, la care sa invitati si alti prieteni. Aceste blind date-uri au loc intre cel putin 6 persoane, care aduna inainte si cativa bani pentru a plati consumatia.



Sursa foto: womansday.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului