Poze servicii business

Iata cele mai relevante poze despre servicii business de pe acasa.ro

Cele mai citite despre servicii business

Piscine in Bucuresti

In sezonul estival, la mare cautare sunt strandurile si piscinele unde ne putem racori. In Bucuresti exista numeroasa bazine si cluburi sportive care au inclus in serviciile lor si piscine sau bazine pentru inot.

Ce scriem la rubrica "Hobby-uri" din CV?

Intr-o lume in care competitia este din ce in ce mai apriga, orice rubrica din CV poate juca in favoarea ta sau te poate elimina din competitie. Exista insa cateva casute pe care nu stii sa le completezi; printre acestea se situeaza si cea a pasiunilor sau a hobby-urilor. Desi ai fi tentat sa apele

Cum poti obtine viza sau permis pentru Canada

Pentru cetatenii romani, viza si permisul este un element absolut necesar pentru a intra pe teritoriul Canadei, indiferent de scopul calatoriei.

Cele mai noi despre servicii business

Dupa ce si-a deschis cafenea, Radu Stefan Banica isi lanseaza o noua afacere: "Tata e consumator, mama la fel"

La doar 20 de ani, fiul lui Stefan Banica Jr. are un real succes in cariera, atat pe partea muzicala si in actorie, cat si pe partea de afaceri.

Luna Climatului, o ampla campanie de constientizare si mobilizare cu privire la schimbarile climatice

Pana la finalul lunii octombrie, se desfasoara o ampla campanie de constientizare a impactului schimbarilor climatice, propunand o serie de initiative ce aduc in prim plan angajamentele companiei din Planul pentru Climat 2030. Prin aceasta campanie, denumita Luna Climatului, Auchan isi invita atat angajatii, cat si clientii, sa ia parte la numeroase activitati prin care pot contribui activ la diminuarea amprentei de carbon si la protejarea mediului inconjurator.

Ghid pentru achizitionarea de echipamente de masaj

Terapia prin masaj ajuta la eliminarea stresului si la instalarea mai rapida a starii de relaxare, ceea ce contribuie semnificativ la sanatatea fizica si mentala in general. Daca ai decis sa-ti deschizi propriul cabinet de masaj sau sa prestezi astfel de servicii la domiciliul clientului, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa achizitionezi echipamentele potrivite, pentru ca intreg procesul sa fie unul cat mai convenabil atat pentru tine, cat si pentru clientii tai. Mai jos vei regasi cateva dintre echipamentele esentiale pe care trebuie sa le iei in calcul pentru a deschide propria afacere in acest domeniu. O lista cu echipamente de baza pentru a presta servicii de masaj