Poze servicii business

Iata cele mai relevante poze despre servicii business de pe acasa.ro

Cele mai citite despre servicii business

Piscine in Bucuresti

In sezonul estival, la mare cautare sunt strandurile si piscinele unde ne putem racori. In Bucuresti exista numeroasa bazine si cluburi sportive care au inclus in serviciile lor si piscine sau bazine pentru inot.

Ce scriem la rubrica "Hobby-uri" din CV?

Intr-o lume in care competitia este din ce in ce mai apriga, orice rubrica din CV poate juca in favoarea ta sau te poate elimina din competitie. Exista insa cateva casute pe care nu stii sa le completezi; printre acestea se situeaza si cea a pasiunilor sau a hobby-urilor. Desi ai fi tentat sa apele

Cum poti obtine viza sau permis pentru Canada

Pentru cetatenii romani, viza si permisul este un element absolut necesar pentru a intra pe teritoriul Canadei, indiferent de scopul calatoriei.

Cele mai noi despre servicii business

Juice Plus+ lanseaza pe piata din Romania doua noi produse pentru un plus+ de vitalitate: Perform si UPLIFT

“Inspiram si educam oamenii in a duce un stil de viata echilibrat si sanatos” - aceasta este deviza sub care Juice Plus+ opereaza de mai bine de 25 de ani in nutritie si wellbeing, regasindu-se in peste 20 de tari din intreaga lume. De asemenea, vara aceasta face un pas important si isi mareste portofoliul pe piata din Romania cu doua suplimente alimentare pe baza de plante, cu multiple beneficii.

Publyo™, solutia pentru automatizarea proceselor repetitive din agentiile SEO

Este clar ca marketingul online reprezinta prezentul si mai ales viitorul in ceea ce priveste comunicarea companiilor cu publicul lor tinta.

ANPC avertizeaza! Pericol de otravire cu metale grele. Peste de import, otravit cu Cadmiu

ANPC a desfasurat mai multe controale la importatorii si distribuitorii de peste si produse de pescuit din Bucuresti si Ilfov. In urma controalelor care au avut loc in perioada 26-28 iulie 2022, ANPC a descoperit numeroase neregului, precum si doua tone de peste de import in care canditatea de cadmiu depasea cu mult valorile maxime admise, fiind un adevarat pericol pentru sanatatea oamenilor.