Cele mai citite despre semne hepatita C

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Cum sa scapi de puricii din locuinta

Daca animalele de companie au purici, riscul ca acesti paraziti sa ajunga si in locuinta ta este foarte mare, caci puricii se inmultesc foarte rapid. O femela poate depune un ou pe ora, in decursul a 3 luni de viata!

Bicarbonatul de sodiu, remediu naturist: adevarat sau fals?

Remediu de pe vremea bunicilor, bicarbonatul de sodiu este cunoscut ca fiind benefic in tratarea transpiratiei, arsurilor la stomac sau albirea dintilor.

Cele mai noi despre semne hepatita C

Beneficiile si utilizarile surprinzatoare ale trandafirilor

Florile de trandafir au fost venerate de-a lungul veacurilor nu doar datorita frumusetii lor divine si aromei imbatatoare, ci si datorita numeroaselor beneficii. Trandafirul este un element de baza in numeroase produse de ingrijire a pielii si produse topice. Trandafirii au fost, de asemenea, utilizati in mod regulat in diferite bucatarii din intreaga lume pentru a adauga aroma si un gust deosebit mancarurilor.

Cum gestionam furia si cum o transformam in forta de creatie?

Furia este o emotie puternica si intensa care poate determina actiuni si reactii. Desi este adesea vazuta ca fiind negativa, furia poate fi o sursa puternica de energie care, atunci cand este valorificata eficient, poate duce la rezultate constructive. A invata cum sa ne folosim furia in actiuni pozitive este o abilitate care poate imbunatati starea emotionala, poate contribui la cresterea personala si la imbunatatirea relatiilor.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.