Poze sarcina multipla

Iata cele mai relevante poze despre sarcina multipla de pe acasa.ro

Cele mai citite despre sarcina multipla

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Retentia apei in organism nu trebuie neglijata!

Ai auzit de foarte multe replica: „ma ingras repede pentru ca retin apa in corp”.

Mihaela Radulescu, despre inceputurile vietii sexuale

Vedeta care peste doua zile implineste 38 de ani uimeste din nou prin sinceritatea debordanta. Intr-un interviu acordat revistei Tango, Mihaela Radulescu marturiseste ca la 17 ani renunta la

Cele mai noi despre sarcina multipla

Anemia aplastica – boala rara a sangelui care afecteaza doi oameni la un milion si care poate duce la deces

Anemia aplastica este o boala rara si grava a sangelui, care apare atunci cand celulele stem din maduva osoasa se deterioreaza si nu mai sunt produse suficiente celule sanguine pentru a ajuta organismul sa functioneze normal. Potrivit statisticilor europene, doi oameni la un milion pot primi anual acest diagnostic.

Kate Middleton si-a facut cont de Instagram. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Kate Middleton, printesa de Wales, si-a lansat un cont propriu de Instagram. Cu ajutorul acestuia, Kate doreste sa vina in intampinarea dezvoltarii copiilor mici. Contul nu este unul personal ci unul dedicat unei cauze foarte dragi ei.

Dezvoltare spectaculoasa pentru Enayati Medical City - cifra de afaceri de 53 milioane de euro in 2023

La doi ani de la deschidere, primul oraș medical din Romania isi atinge tinta de crestere pentru 2022 si previzioneaza pentru 2023 un plus de 18 milioane de euro