Sarcina

#sarcina geminala #gemeni #sarcina

Vrei sa ai gemeni? Ce sa faci pentru a ramane insarcinata in mod natural

Iti doresti sa ai gemeni? Este un vis frumos pe care multe femei il au, insa sarcina geminala este destul de rara. Iti poti creste insa sansele de a avea gemeni daca urmezi cateva sfaturi simple:

1. Include in dieta zilnica mai multe fibre. Este recomandat consumul de napi.

2. Incearca sa ramai insarcinata imediat dupa oprirea tratamentului cu anticonceptionale. In momentul opririi tratamentului cu anticonceptionale corpul incepe sa regleze din nou productia de hormoni si poate duce la o supra stimulare. Astfel, sansele ca in timpul primei ovulatii sa fie eliminate mai multe ovule, sunt destul de mari.

3. Femeile care au un indice de masa corporala de 30 sau mai mare, au sanse mai mari sa conceapa gemeni pe cale naturala. Acelasi lucru este valabil si in cazul femeilor mai in varsta.

 

Stiai ca cele mai multe perechi de gemeni sunt gemeni fraterni? Asta inseamna ca sunt conceputi din ovule diferite. In schimb, gemenii identici, conceputi dintr-un singur ovul, sunt mult mai rari.

Sursa foto: biosave.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare