Sarcina

#insarcinata #test de sarcina #sarcina #anunt sarcina #veste sarcina

Metode creative de a anunta ca esti insarcinata

Anuntul ca ai ramas insarcinata trebuie sa ramana intiparit bine in memoria familiei tale. Nu se intampla in fiecare zi sa le dai o asemenea veste! Ce-ar fi sa o faci intr-un mod cu totul creativ si original? Noi iti propunem 3 sugestii inedite prin care sa spui lumii ca sunteti "insarcinati"!

 

Felicitare personalizata


Nu incerca sa cauti pe net, pentru ca o poti crea singura daca iti folosesti putin imaginatia. Nu ai nevoie decat de o fotografie a ta, una a partenerului si un program de editare a pozelor pe calculator.

Fa rapid un colaj cu cele doua poze, joaca-te cu cateva numere si semne matematice si creeaza o felicitare care sa ilustreze cum ca 1+1=3, doar ca in locul cifrelor sunteti voi doi si un bebe. Apoi ataseaz-o in mail si trimite-o listei tale de prieteni.
 

Veste imprimata pe burtica
 

Cumpara un tricou simplu, intr-o singura culoare si imprima pe el un mesaj haios legat de sarcina. Textele pot fi inventate sau clasice, important este sa spuna clar ca in burtica ta creste un bebe.

Iata cateva exemple: "mama sexy... in devenire", "voi fi mamica peste x luni", "bebelus in devenire", dar poti incerca si alte idei haioase sau interesante care iti mai trec prin minte.

Imbraca-l cu ocazia unei petreceri sau a unei intalniri intre prieteni si asteapta reactii. Toti vor ramane cu gura cascata sau nu vor intelege, iar tu te vei distra copios pe seama reactiilor lor!


Placuta de identificare a sarcinii


Inspira-te din "moda" politiei si fii macar pentru o data in viata in spatele placutei de identificare cu care fac poze cei arestati inainte de a intra la inchisoare.

Cumpara o tablita de marimea unei astfel de placute, apoi scrie cu creta pe ea data probabila a nasterii si traseaza o sageata catre burtica.

Tot ce trebuie sa faci pe urma este sa apari cu aceasta placuta tinuta la piept in mijlocul familiei si prietenilor. Poate ca data nu le va spune nimic, dar sageata cu siguranta va fi indiciul principal in descoperirea marii vesti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului